INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Steven Gerrard, demis în miez de noapte de la Aston Villa! Două nume uriașe pe lista de înlocuitori

Steven Gerrard // foto: Guliver/Gettyimages
Steven Gerrard // foto: Guliver/Gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 06:56 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 09:00

Aston Villa l-a concediat pe managerul Steven Gerrard la puțin timp după 0-3 cu Fulham, al 4-lea meci la rând fără victorie în Premier League. Pentru înlocuirea lui, în discuții sunt Mauricio Pochettino și Thomas Tuchel, cu argentinianul în pole-position.

Eșecul suferit de Aston Villa, la Londra, în fața lui Fulham (0-3), i-a fost fatal managerului Steven Gerrard. Imediat după fluierul final, fostul internațional englez declarase reporterilor că nu depune armele: „Vom vedea ce se întâmplă, înțeleg situația în care ne aflăm, sunt un luptător, nu voi renunța niciodată”. 

Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”
ANGLIA
Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”

Însă câteva minute mai târziu, pe pagina oficială a clubului, a apărut anunțul devenit deja clasic la despărțiri: „Îi mulțumim lui Steven pentru munca asiduă și îi dorim tot binele în viitor”. 

Steven Gerrard, demis de Aston Villa

Gerrard fusese adus de Villa în noiembrie anul trecut, de la Glasgow Rangers, și a terminat sezonul 2021/2022 pe poziția a 14-a în Premier League. Acum însă, fostul manager al lui Ianis Hagi n-a fost capabil să redreseze echipa, intrată deja într-o a doua criză de rezultate, de la startul lui 2022/2023

Acest 0-3 cu Fulham a fost a doua înfrângere consecutivă și al patrulea meci fără victorie în campionat, ceea ce a însemnat o cădere în clasament până pe poziția a 17-a, din 20. 

Mauricio Pochettino și Thomas Tuchel, pe lista posibililor înlocuitori ai lui Gerrard

Clubul mai trecuse printr-o perioadă neagră chiar în debutul sezonului: 5 meciuri fără victorie în primele 6 etape, respectiv 4 înfrângeri și o remiză! Dacă atunci, Gerrard a reușit să redreseze situația pentru moment, printr-o victorie cu Southampton (1-0), ulterior a revenit pe un trend descendent și, presată și de fanii tot mai nemulțumiți și mai vocali, conducerea a decis joi seară să-l înlăture. 

Pentru succesiunea legendei lui Liverpool sunt două nume în discuție: Mauricio Pochettino, se pare favorit, și Thomas Tuchel, amândoi liberi de contract. Tehnicianul argentinian din vară, când PSG a decis să rupă colaborarea cu el, în ciuda titlului câștigat, germanul din 7 septembrie, când a fost demis de la Chelsea.

2 victorii,3 remize și 6 înfrângeri a bifat Gerrard cu Aston Villa în acest sezon, în 11 etape

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Incredibil! Ronaldo, exclus din lot după ce l-a sfidat total pe Ten Hag. Reacția portughezului

Greenwood a fost eliberat de cauțiune, după ce a fost acuzat de tentativă de viol

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
valentindragobete
valentindragobete  •  21 Octombrie 2022, 17:40
Postat de VanBasten pe 21 Octombrie 2022, 15:48

Bursucul nu are valoare pentru Premier League, cel mult pentru Championship. In schimb, Dica e antrenor modern, ofensiv, s-ar plia foarte bine pe stilul lui Aston. Plus ca are capacitatea de a lupta pana la capat, infrangerile cu 0-5 il intaresc, nu-l demoralizeaza. Antrenorul complet.

Dică ar fi avut mari șanse mai ales că foarte curând o să fie și șomer! Bașca, ai văzut ce colțos este la interviuri dar revenind la plângăcios, cred că englezii l-au refuzat din cauza lipsei din staff a lu' rus !!!

VanBasten
VanBasten  •  21 Octombrie 2022, 15:48
Postat de valentindragobete pe 21 Octombrie 2022, 12:22

'jeaba bastoane, tot Petrescu cu stafful erau mai buni, bașca speranța deac

Bursucul nu are valoare pentru Premier League, cel mult pentru Championship. In schimb, Dica e antrenor modern, ofensiv, s-ar plia foarte bine pe stilul lui Aston. Plus ca are capacitatea de a lupta pana la capat, infrangerile cu 0-5 il intaresc, nu-l demoralizeaza. Antrenorul complet.

1945sv0509
1945sv0509  •  21 Octombrie 2022, 12:28

Nici o masa fara peste si nici un articol fara printisor sau ciobandante.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează