INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Cristiano Ronaldo, pedepsit DRASTIC! Amendă uriașă și final de drum la United: „Scăpați de el!”

Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages
Cristiano Ronaldo // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat vineri, 21 octombrie 2022 08:42 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2022 08:43

Cristiano Ronaldo a fost amendat de Manchester United cu salariul pe două săptămâni, 720.000 de lire sterline, iar tabloidul The Sun scrie că, foarte probabil, nu va mai juca niciodată pentru „diavoli”. Portughezul plătește astfel pentru că a refuzat să fie introdus în finalul meciului cu Tottenham, de miercuri.

Final dur de poveste pentru Cristiano Ronaldo la Manchester United. Tabloidul The Sun anunță că meciul de miercuri, cu Tottenham (2-0), când a refuzat să intre în teren pe final, „a fost foarte probabil ultimul” în care a făcut parte din lotul „diavolilor”. 

Potrivit publicației amintite, extrem de furios, managerul Erik ten Hag l-ar fi amendat cu salariul pe două săptămâni, 720.000 de lire sterline, aproximativ 825.000 de euro. Totodată, managerul olandez ar fi solicitat conducerii să-i rupă portughezului contractul, scadent la 1 iulie 2023, sau să-l vândă cât mai repede posibil. 

Fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo » Dezvăluirile primului socio român din istoria lui Real Madrid: „Am lucrat la el acasă. Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”
GSP LIVE
Fața mai puțin cunoscută a lui Cristiano Ronaldo » Dezvăluirile primului socio român din istoria lui Real Madrid: „Am lucrat la el acasă. Mi s-a părut inuman, a uitat că a fost sărac”

Cristiano Ronaldo, amendat! Final de drum la Manchester United

Supărat că e ignorat din nou, Cristiano Ronaldo, 37 de ani, a refuzat să fie introdus în ultimele minute, contra lui Tottenham. S-a ridicat de pe bancă și a plecat la vestiare, în minutul 85, după care a părăsit stadionul când colegii săi încă sărbătoreau victoria pe gazon. 

Reacția lui Ten Hag nu s-a lăsat așteptată. L-a scos din lot pentru următorul meci, contra lui Chelsea, și l-a trimis să se antreneze separat.

Ulterior, portughezul a ieșit cu un mesaj împăciuitor pe rețelele de socializare, încheiat astfel: „În aceste momente, simt doar că trebuie să muncesc din greu la Carrington (n.r. în cantonamentul lui Manchester United), să îmi sprijin coechipierii și să mă pregătesc pentru orice meci. 

Nu este o opțiune să cedezi în fața presiunii. Nu a fost niciodată. Acesta este Manchester United și trebuie să rămânem uniți. În curând vom fi din nou împreună". 

„Cristiano Ronaldo și-a pierdut și ultimii susținători”

Numai că - susține The Sun - nu e loc de împăcare: „Ronaldo și-a pierdut și ultimii susținători pe care-i mai avea în club. Mai mulți jucători erau deja supărați pe el pentru modul în care și-a forțat plecarea în vară. Acum au luat distanță toți cei care mai credeau în el”.

340 de minute,din 720, a bifat Ronaldo în 8 apariții la United, în Premier 2022/2023. În stagiunea din care s-au scurs 11 etape a înscris un gol. Tot un gol are și în Europa League, în 4 meciuri (350 minute jucate)

3 titluri,o Cupă a Angliei, Liga Campionilor și Mondialul cluburilor sunt cele mai importante triumfuri ale lui Ronaldo cu Man. United. Toate în primul „mandat” (2003/2009)

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Steven Gerrard, demis în miez de noapte! Două nume uriașe pe lista de înlocuitori

Arsenal continuă parcursul perfect din Europa League! Cătălin Cîrjan, rezervă în tabăra „tunarilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
Mandpv64
Mandpv64  •  21 Octombrie 2022, 16:04
Postat de ali.bec pe 21 Octombrie 2022, 13:48

Vorba lu nea jiji: „Un bezmetic ca ăsta te poate costa titlul!“

Un bezmetic ca acest antrenor,te poate costa participarea intr o Cupă Europeană..Un neica nimeni,de care nu auzise nimeni,asta până a început să -si masacreze cel mai bun fotbalist din lot...Peste timp, ăsta va fi singurul lucru de care -si va aminti cineva de acest Ten ie....

matei007
matei007  •  21 Octombrie 2022, 16:02

Ten Hag a vrut sa-l umileasca, in primul rand tinandu-l pe banca atatea meciuri, apoi introducandu-l ca pe un junior cateva minute. Nu se face asa ceva cu un jucator ca Ronaldo si reactia lui nu cred ca a fost o surpriza pentru Ten Hag. Insa daca tot nu vor sa se mai bazeze pe el, pot negocia de comun acord o plecare in iarna, cand se va putea transfera. Paradoxal il fereste de accidentari si ii face un favor lui Ronaldo, care oricum este cu gandul numai la Campionatul Mondial. Odata terminat Mondialul, se va redeschide perioada de transferuri si va putea pleca. Sunt convins ca sunt echipe interesate din Europa, insa nu vor vrea sa plateasca o suma foarte mare de transfer.

Shogunul83
Shogunul83  •  21 Octombrie 2022, 14:09

Cum s-ar spune hai Chelsea. Da de pamant cu Ten Hag, sa si dea seama CA pe Ronaldo nu l tratezi CA pe un mascarici

Vezi toate comentariile (22)
Comentează