INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ARSENAL - PSV 1-0

FOTO Arsenal continuă parcursul perfect din Europa League! Cătălin Cîrjan, rezervă în tabăra „tunarilor”

Arsenal și PSV se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-o restanță din grupa A de Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena. Cătălin Cîrjan (19 ani) este așteptat să debuteze la prima echipă a „tunarilor”. +10   FOTO
Arsenal și PSV se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, într-o restanță din grupa A de Europa League. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Pro Arena. Cătălin Cîrjan (19 ani) este așteptat să debuteze la prima echipă a „tunarilor”.

Articol de GSP - Publicat joi, 20 octombrie 2022 21:58 / Actualizat joi, 20 octombrie 2022 21:58

Arsenal a învins-o pe PSV, scor 1-0, într-o restanță din grupa A de Europa League. Cătălin Cîrjan (19 ani) a fost rezervă la gazde.

Arsenal continuă parcursul impecabil în Europa League. „Tunarii” au punctaj maxim și un golaveraj aproape perfect, 7-1, într-o grupă din care mai fac parte PSV, Bodo/Glimt și Zurich.

Arsenal, perfectă în Europa League

Așa cum a obișnuit în actuala ediție, Arteta a folosit o echipă mixtă, cu 5 titulari obișnuiți. Prima repriză a fost una sub așteptările fanilor, încheiată cu o posesie de 65% a gazdelor, dar fără vreun șut pe spațiul porții.

Unicul gol a venit în minutul 71. Xhaka a înscris cu un șut din voleu, cu piciorul drept, cel mai slab. Tomiyasu l-a găsit perfect în preajma punctului cu var.

+6 FOTO

Cătălin Cîrjan, așteptat să debuteze la Arsenal

Cătălin Cîrjan, mijlocașul transferat de Arsenal în 2019, de la Domnești, a fost măcinat de accidentări în ultimul an. Revenit la capacitate maximă, românul a devenit o prezență constantă la antrenamentele lui Mikel Arteta. 

Cîrjan a fost rezervă și în victoriile cu Bodo/Glimt, scor 3-0, și FC Zurich, 2-1, iar presa din Anglia se așteapta ca astăzi să aibă loc și debutul oficial la prima echipă a „tunarilor”. Scorul strâns nu a permis acest lucru.

„A impresionat în academia lui Arsenal, unde a marcat trei goluri şi a oferit trei pase decisive în 25 de meciuri pentru echipa U18, dar şi alte două goluri şi un assist la formaţia U21.

În ciuda faptului că acesta a fost indisponibil pentru 15 luni, tânărul de 19 ani şi-a revenit acum, iar insistenţele sale pentru un loc în prima echipă a lui Arteta vin, fără îndoială, ca o veste fantastică pentru toţi cei implicaţi în club.

Deşi a jucat puţin din cauza accidentărilor, internaţionalul român de juniori a demonstrat în puţinele meciuri în care a fost folosit că are o tehnică incredibilă, poate destabiliza apărările adverse cu pasele sale şi are un şut excelent.

Având în vedere cât de talentat este Cîrjan, nu ar fi surprinzător dacă Arteta l-ar folosi pe tânărul jucător contra lui PSV în această seară în ceea ce ar putea reprezenta startul unei cariere incredibile pentru mijlocaş”, scriu cei de la Football Fan Cast.

Arsenal - PSV, echipele de start

Arsenal: Turner - Tomiyasu, Holding, Gabriel, Tierney - Saka, Lokonga, Xhaka, Vieira - Nketiah, G. Jesus 
Rezerve: Ramsdale, Hein - Cedric, Cîrjan, Edwards, Marquinhos, Martinelli, Nelson, Odegaard, Partey, Saliba, White 
Antrenor: Mikel Arteta 

PSV: Benitez - Mwene, Ramalho, Obispo, Max - Sangare, Gutierrez - Simons, Veerman, Gakpo - Til 
Rezerve: Drommel, Waterman - Bakayoko, L. De Jong, El-Ghazi, Hoever, Ledezma, Madueke, Mauro Junior, Savio, Teze 
Antrenor: Ruud van Nistelrooy

Stadion: Emirates Stadium, Londra 
Arbitru: Alejandro Hernández Hernández

Clasamentul grupei A din Europa League

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Brighton a căzut cu De Zerbi! „Pescărușii” nu-și mai găsesc ritmul după plecarea lui Graham Potter la Chelsea

„Milan e echipa lui Tătărușanu” » Rezerva devenită iar titular la rossoneri: „Diferență de siguranță”

Dialog deschis cu Orlando Nicoară despre drepturile TV din Liga 1 și despre tehnologia VAR: „Fotbalul nu poate fi gratis la nesfârșit. În câțiva ani se va ajunge la pay-per-view”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează