INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS

Ianis Hagi poate rămâne fără antrenor! Steven Gerrard, dorit în Premier League

Steven Gerrard
Foto: Imago
Steven Gerrard Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 13:39 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 15:23

Aston Villa este în căutare de antrenor după ce l-a demis săptămâna aceasta pe Dean Smith (50 de ani), care înregistrase 5 eșecuri la rând în Premier League. Steven Gerrard (41 de ani) este principala țintă a englezilor.

Aston Villa urmează să le ceară permisiunea scoțienilor de la Rangers pentru a negocia direct cu Gerrard, anunță britanicii de la The Guardian.

Legendă a lui Liverpool mai are contract cu Rangers până în 2024, dar cei de la Villa sunt dispuși să plătească 2.000.000 de euro clauza de reziliere pentru a-l aduce pe Gerrard înapoi în Premier League.

1titlu a luat Gerrard cu Rangers (2021), primul pentru scoțieni după o pauză de 10 ani

Susținut de un fost coleg

Posibila venire a lui Gerrard pe banca celor de la Villa a fost comentată de fostul său coleg de la Liverpool Jamie Carragher, care este de părere că mutarea pe Villa Park ar fi un pas în față.

„Cred că Aston Villa, ca și club, ar fi o mișcare tare pentru Steven Gerrard. Însă, a luat titlul sezonul trecut în fața lui Celtic și se află într-o poziție minunată să o facă din nou. Cred că, în cazul ideal, ai vrea să rămâi la Rangers până la finalul sezonului și să pleci cu două titluri. 

Cred că, mai devreme sau mai târziu, va exista o șansă mare ca Gerrard să ajungă în Premier League. Dar, din punctul meu de vedere, e o alegere grea. Dacă a fost ofertat de Aston Villa, nu cred că sunt multe job-uri în Premier League de unde să primească o ofertă mai bun de atât. 

Oamenii vorbesc despre Liverpool, dar ar putea să mai urmeze doi sau trei ani cu Jurgen Klopp. Însă nu mai găsești un job mai bun, așa că va fi o decizie grea pentru el”, a declarat Carragher, potrivit Daily Mail.

Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Ianis Hagi a vorbit despre modul în care l-a impresionat Steven Gerrard și despre asemănarea dintre antrenorul lui Rangers și Gică Hagi.

„Ce mi-a plăcut cel mai mult la Steven Gerrard e că am descoperit anumite similarități între el și tata, ca mentalitate. S-a întâmplat ca după meciuri, indiferent dacă făceam egal sau câștigam, Gerrard și tată să aibă același discurs. 

Asta m-a surprins plăcut și mi-a confirmat că am crescut într-un mediu bun și am fost antrenat de un mare jucător și antrenor, aici mă refer la tata. 

Mergând afară și fiind antrenat acum de o legendă a fotbalului (n.r. - Steven Gerrard) mi-a confirmat foarte multe chestii învățate în trecut și sunt foarte fericit”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Fatih Terim nu renunță la Dennis Man! Galatasaray, propunere pentru Parma

Ianis Hagi și Tudor Băluță au recunoscut! Pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Am văzut că s-au dat cu un milion de dolari!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează