INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

EXCLUSIV Ianis Hagi și Tudor Băluță au recunoscut! Pe ce cheltuie cei mai mulți bani: „Am văzut că s-au dat cu un milion de dolari!”

Articol de - Publicat miercuri, 10 noiembrie 2021 11:28 / Actualizat miercuri, 10 noiembrie 2021 14:24

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Ianis Hagi și Tudor Băluță au vorbit despre cea mai costisitoare pasiune a lor! Foști colegi la Viitorul și prieteni buni în afara terenului, cei doi fotbaliști au recunoscut că investesc sume mari de bani în încălțămintea sport.

Întrebați pe ce cheltuie cei mai mulți bani, exceptând investițiile în case sau mașini, Ianis Hagi și Tudor Băluță au răspuns rapid, fără să ezite: „Pe adidași!”

Chiar dacă nu au menționat și sume, Ianis și Tudor au arătat că sunt la curent cu toate noutățile din zona pantofilor sport: „Am văzut știrea cu recordul stabilit de adidașii purtați de Michael Jordan, pe care s-au plătit un milion de dolari!”, a spus Ianis Hagi.

1.400.000 de dolari pentru o pereche de adidași

De curând, o pereche de adidași purtată de Michael Jordan în 1984, în primul sezon al său la Chicago Bulls, a doborât orice record! Încălțările, model Nike Air Ships, au fost vândute pentru suma de 1,47 milioane de dolari!

Ianis Hagi și Tudor Băluță, colegi cu Dybala și Klopp în proiectul „Common Goal”!

Ianis Hagi și Tudor Băluță sunt primii fotbaliști români care s-au înscris în proiectul „Common Goal” și vor dona 1% din salariu pentru cauze umanitare. Cei doi speră să convingă și alți „tricolori” să accepte această provocare.

Inițiativa „Common Goal” îi aparține lui Juan Mata, fotbalistul lui Manchester United, și au răspuns prezent peste 200 de personalități din lumea fotbalului, printre care Paulo Dybala, Serge Gnabry, Giorgio Chiellini, Jurgen Klopp, Timo Werner, Mats Hummels, Eric Cantona, Megan Rapinoe, Alex Morgan sau chiar președintele UEFA, Aleksander Ceferin. Proiectul a fost lansat în 2017.

Citește mai multe știri despre Ianis Hagi: 

Ianis Hagi și Tudor Băluță, colegi cu Dybala și Klopp în proiectul „Common Goal”! Primii fotbaliști români care își donează o parte din salariu

Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
tororosso
tororosso  •  11 Noiembrie 2021, 14:48

Păi dacă pe adidașii purtați de Michael Jordan, -sau plătit un milion de dolari pe adidași lui Hagi Jr. & Băluța se vor da sigur un milion de lei în talciocul din Valea Cascadelor .

titiduru22
titiduru22  •  10 Noiembrie 2021, 17:01

Adidasii Nike ai lui Jordan :)))

rumunek
rumunek  •  10 Noiembrie 2021, 15:15

Tudor Băluță era fotbalist, parcă, acum câțiva ani, corect?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează