INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARABIA SAUDITĂ

O legendă a lui Liverpool e aproape să semneze în Golf » Al-Ettifaq se pregătește să facă anunțul oficial!

Steven Gerrard (în stânga), pregătit să antreneze din nou // Foto: Imago
Steven Gerrard (în stânga), pregătit să antreneze din nou // Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 12 iunie 2023 18:56 / Actualizat luni, 12 iunie 2023 21:08

Steven Gerrard (43 de ani), fost manager la Rangers și Aston Villa, liber de contract din octombrie trecut, a negociat cu clubul saudit Al Ettifaq și urmează să preia postul la echipa care a terminat pe locul 7 în sezonul trecut.

Continuă campania de recrutări în fotbalul din Arabia Saudită. După Cristiano Ronaldo și Karim Benzema, înregimentați de Al-Nassr și Al-Ittihad, o altă vedetă e gata să semneze în zona Golfului. 

Steven Gerrard, legenda lui Liverpool, s-a înțeles cu Al-Ettifaq și, potrivit Daily Mail, care are ca sursă pe ziaristul Romain Molina, urmează să fie anunțat ca antrenor al echipei ce a terminat pe locul 7 în sezonul trecut. Fostul manager al lui Ianis Hagi de la Rangers și al lui Aston Villa era liber de contract din octombrie trecut și va semna curând.

Steven Gerrard, campion în Scoția

Tehnicianul de 43 de ani a negociat în week-end cu Al-Ettifaq și nu ar trebui să mai existe niciun obstacol în calea realizării transferului fostului mijlocaș al „cormoranilor”, cu peste 700 de prezențe la echipa de pe Anfield Road. 

Gerrard fusese în ultima vreme dat ca fiind în tratative pentru a se muta la Leicester, care a retrogradat recent în Championship, în locul lui Dean Smith.

Steven și-a început cariera de manager la echipele de juniori ale lui Liverpool. Și are în palmares un titlu de campion în Scoția, cu Rangers, iar la Aston Villa a înregistrat 13 victorii, 8 remize și 19 înfrângeri în 40 de meciuri ca manager.

Dacă nu e Messi, să fie Neymar! Saudiții îl curtează pe brazilianul de la PSG și îi oferă același salariu ca al lui Ronaldo
ARABIA SAUDITĂ
Dacă nu e Messi, să fie Neymar! Saudiții îl curtează pe brazilianul de la PSG și îi oferă același salariu ca al lui Ronaldo

Al-Hilal l-a vrut pe Messi

O altă mare vedetă dorită în Golf a refuzat oferta faraonică de 400 de milioane de euro pe sezon făcută de Al-Hilal și a preferat să plece de la PSG în MLS. Pe un salariu mult mai mic, la Inter Miami, club a cărui franciză e deținută și de David Beckham. 

Tot Daily Mail scrie că la echipa unde a fost transferat Benzema ar putea ajunge și un star de la Chelsea, N'Golo Kante, care a ieșit din lumina reflectoarelor în ultima vreme.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Confirmare în Franța! Bordeaux a pierdut azi la „masa verde” » Boloni și Metz au promovat în Ligue 1!

Probleme pentru Messi la Beijing » Reținut două ore la aeroport și blocat în hotel! Care a fost problema

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează