INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SCOȚIA

Steven Gerrard, furios după Hamilton - Rangers: „Meritam să pierdem” » Dezamăgit de Ianis Hagi: „Am arătat mult mai bine după schimbări”

Steven Gerrard, antrenor Rangers // foto: Imago
Steven Gerrard, antrenor Rangers // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 februarie 2021 17:48 / Actualizat duminica, 07 februarie 2021 18:17

Steven Gerrard (40 de ani), antrenorul lui Rangers, a fost extrem de dezamăgit de remiza obținută de echipa sa cu ultima clasată, Hamilton, scor 1-1.

Rangers rămâne pe locul 1 și păstrează un avans de 21 de puncte față de Celtic, dar prestația elevilor săi nu l-a mulțumit deloc pe Steven Gerrard, care a declarat la finalul meciului că Rangers nu a meritat să plece de la Hamilton cu vreun punct.

Steven Gerrard: „Am arătat mult mai bine când au intrat rezervele”

„Sunt dezamăgit de meci per ansamblu. Ar trebui să fiu foarte fericit că am obținut un punct, pentru că nu am meritat nimic. Felicitări lui Hamilton, ne-au oprit din a ne face jocul astăzi, chiar ne-au făcut misiunea dificilă. Au avut cele mai mari ocazii, deci felicitări lor.

Jucătorii mei au fost incredibili până acum. Merită toată lauda pe care au primit-o, dar astăzi nu am nimic bun de spus despre ei. Nu pot, ar fi un lucru fals din partea mea. Nu am fost suficient de buni astăzi. Aproape am câștigat meciul într-un mod urât, trebuie să fim mai buni de atât. Ambele părți ale jocului nostru nu au mers cum trebuie astăzi.

Singurul motiv pentru care am intrat în avantaj a fost portarul nostru, care a fost mai ocupat decât omologul său. De fapt, a avut unul dintre cele mai active meciuri din acest sezon. Ne-a ținut în joc, apoi am marcat o dată și am crezut că putem scăpa cu un gol, că am putea avea noroc.

Felicitări celor de la Hamilton în cele din urmă, cu scos ceva din meci și meritau chiar mai mult. Trebuie să mă uit la mine de asemenea, poate am lăsat jucători cu prea multă calitate și personalitate pe margine, pentru că am arătat mult mai bine când rezervele au intrat”, a declarat Gerrard, citat de GlasgowLive.

Ianis Hagi, titular în Hamilton - Rangers

Unul dintre jucătorii înlocuiți pe parcurs de Steven Gerrard a fost Ianis Hagi. Românul a ieșit în minutul 78, fiind înlocuit de Wright. Ceilalți care au fost schimbați sunt Zungu, Itten și Kamara. În locul lor au intrat Ryan Jack, Kemar Roofe și Steven Davis.

Rangers a deschis scorul la două minute după ieșirea lui Ianis, prin autogolul lui Easton. Callachan a egalat pentru gazde în minutul 90+4.

VIDEO. Vasile Maftei, despre Ianis Hagi: „Dacă nu-l chema Hagi, era un jucător mult mai bun!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

ERZURUM BB - KAYSERISPOR 1-1. Petrescu, declarații tari după egalul cu rivala din clasament: „Erzurum merita mai mult, a luptat mai tare”

Start dezastruos pentru Marius Șumudică pe banca lui Rizespor

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
mafa
mafa  •  08 Februarie 2021, 12:35

Nu mai zici nimic domnule Ioanițoaia ??!!....ce rar că nu-l mai legeni putin pe Ianis.

873506842768319
Manda Liviu  •  08 Februarie 2021, 03:40

Ziaristi de 2 bani cand scrieti asa titlu, Ianis nu a fost mai slab ca alti colegi. A fost un meci urat, de liga 2

maddad
maddad  •  07 Februarie 2021, 19:35
Postat de Monica Anette pe 07 Februarie 2021, 18:55

Pacat ca la varsta dvs. nu aveti un nepot sau o nepoata sa-l faceti "praf" de cate ori rautatea dvs. nu are alta directie de manifestare decat catre talentatul, muncitorul, disciplinatul, educatul, frumosul tanar Ianis Hagi !!! Educatia lui este exemplara !!! A dvs. LASA DE DORIT !!! Multi invidiosi in lumea asta !!! Majoritatea romani, din pacate !!!

Mai, femeie, ia-l de barbat daca iti place atât de mult. Tu nu îți pui intrebarea de ce milioane de oameni nu pot sa il suporte? Ai vazut tu asemenea avalanșă de ura manifestata la adresa altui fotbalist român? Iti spun eu care este explicația: puiul asta de lele, acest prințisor crescut in puf si promovat doar pe pile si jocuri de culise enervează la maximum oamenii cinstiți care vad in el manifestarea *** societatii românești prin care un mediocru este promovat in detrimentul altora valoroși doar pentru ca tac-su are influență. In plus, iruta la maximum laudele desantate ale unei prese de tot râsul in flagranta contradicție cu realitatea. Asta ne irita si ne face sa il urâm pe acest "beizade" nefericit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close