INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LITUANIA

VIDEO + FOTO Fostul fundaș de la FCSB, gafă incredibilă în Lituania » Și-a trimis mingea în poartă în urma unei erori de zile mari

Articol de - Publicat miercuri, 24 mai 2023 23:30 / Actualizat joi, 25 mai 2023 00:05

Fostul fundaș central al celor de la FCSB, Stipe Vucur (31 de ani), în prezent legitimat la formația lituaniană Zalgiris Vilnius, a fost protagonistul unei faze incredibile în meciul contra lui Kauno Zalgiris, din „optimile” Cupei Lituaniei. Kauno s-a impus cu 3-0 și s-a calificat în „sferturile” de finală ale competiției. 

Simona Halep, mesaj disperat după ultima decizie luată de ITIA: „Sunt devastată! Acum știu cu siguranță”
SCANDAL DE DOPAJ
Simona Halep, mesaj disperat după ultima decizie luată de ITIA: „Sunt devastată! Acum știu cu siguranță”

Stipe Vucur, fostul fundaș de la FCSB, a comis o gafă incredibilă în Lituania 

În minutul 80, când Kauno Zalgiris conducea deja cu scorul de 2-0, grație golurilor lui Rosario Latouchent și Xavi Auzmendi, Stipe Vucur a „tranșat” definitiv soarta partidei. 

După ce cei de la Kauno Zalgiris trimiseseră mingea în afara terenului și arbitrul a acordat repunere din 6 metri, portarul lui Zalgiris Vilnius, croatul Tomislav Duka, a vrut să degajeze balonul. 

Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
Foto: Captură Twitter
+1 FOTO

Toți jucătorii lui Zalgiris ieșiseră din propriul careu, excepția fiind fostul fundaș al celor de la FCSB, care a rămas la numai câțiva metri distanță de propria poartă. În momentul în care Tomislav Duka a vrut să degajeze balonul, mingea l-a lovit în cap pe Stipe Vucur și a intrat în poartă, spre deliciul fanilor lui Kauno aflați în tribunele arenei. 

„Dărâmat” din cauza erorii făcute, Stipe Vucur s-a pus în genunchi, realizând ce greșeală comisese. Fostul fundaș al vicecampioanei României nu a fost consolat de niciunul dintre colegii lui. 

Stipe Vucur a ajuns în acest an la Zalgiris, după ce fusese liber de contract mai mult de un an și jumătate. A plecat de la FCSB după numai 3 meciuri. 

Mihai Stoica: „Singura dată când Vucur a dat cu capul a fost pasă de gol pentru adversari”

Imediat după plecarea lui Vucur de la FCSB, Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, nu a ratat ocazia de a-l ironiza pe austriacul care are și cetățenie croată. 

„Nu a greșit într-un simplu meci, ci un meci foarte important, cea mai mare rușine de când a luat Gigi echipa. Să te scoată Karagandy... ăia, săracii, erau strâmbi. S-a mai și jucat pe teren neutru. Ăia nici nu știau să se bucure, n-am mai văzut așa ceva. 

Vucur nu a dat o dată cu capul! Mint, singura dată când a dat a fost pasă de gol pentru ăia. 

Așa că ar trebui să tacă din gură. Noi (n.r. - și Nicolae Dică, prezent în studio) îl știam de la meciul cu Hajduk Split. De aia am spus: «Gigi, n-ai cum să-l iei pe ăsta. Păi, noi am construit jocul pe el, era lent ca lebăda!»”, spunea Mihai Stoica în iunie 2021. 

Eu m-am opus categoric transferului. Argumente am avut, dar n-am fost ascultat. El zice că a jucat bine în ultimele meciuri... care bine? Că i-am bătut cu 4-1 pe Craiova? Ce legătură are el? A fost și pe teren, pe acolo... să fim serioși”, spunea Mihai Stoica la Orange Sport, în iunie 2022. 

Citește și: 

Și-a luat rămas bun de la colegi: „Plec de la FCSB cu un regret”

Pe cine a scos Hagi în evidență după ce a devenit campion: „Sunt niște numere «wow»!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
VanBasten
VanBasten  •  25 Mai 2023, 10:20

Se stie ca fcsb face cele mai proaste transferuri, fara noima, la cantitate. Apoi ii da in grup afara si aduc altii. Si, tot asa, zi de vara pana in seara, nu mai castiga nimic de aproape 10 ani.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  25 Mai 2023, 07:16

Asta e cea mai tare: "„Dărâmat” din cauza erorii făcute, Stipe Vucur s-a pus în genunchi, realizând ce greșeală comisese.". Sper sa nu te loveasca o minge de ping pong in cap, intri direct in coma, ti se clatina neuronul. Pai ia sa iei tu o minge in cap din degajare, te pui direct pe targa, nu in genunchi.

mihai_capraru
mihai_capraru  •  25 Mai 2023, 07:13

Bai,baiatule, tu te-ai uitat la faza?? Scrieti articole doar ca sa mai bagati un citat din Mimi Stoica? Pai Vucur e de vina sau portarul? A mai dat si Piturca un gol din asta. i-a degajat portarul in cap (cu Galatasaray sau Anderlecht, nu mai tin minte), dar atunci nu s-a pus, i-a luat prin surprindere pe toti. Vai de voi, umpleti fituica cu articole despre Babardel de Constanta si citate din Gigi si Mimi. Vrem stiri pertinente din sport, mah!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează