INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN - UNION BERLIN

Stop joc în Bundesliga! » De ce nu mai joacă Bayern astăzi

Articol de - Publicat sambata, 02 decembrie 2023 11:52 / Actualizat sambata, 02 decembrie 2023 15:05

Partida Bayern - Union Berlin, programată de la 16:30, în Bundesliga, nu se mai joacă astăzi din cauza vremii potrivnice. La Munchen ninge abudent, e viscol puternic, iar Liga și autoritățile locale s-au gândit la siguranța suporterilor și au decis să amâne meciul pentru o dată ce urmează a fi stabilită.

Nemții sunt mai pretențioși decât noi. Sau mai grijulii cu suporterii. Duminica trecută, la Galați, în ciuda condițiilor meteorologice potrivnice, vânt puternic, ninsoare abundentă și drumuri închise până la ora 16:00, meciul Oțelul - Universitatea Craiova s-a jucat în cele din urmă.

Iarăși circ cu arbitrajul. Thomas Muller nu mai înțelege nimic: „Ieri a fost penalty, azi nu mai este”
BAYERN - FC COPENHAGA 0-0
Iarăși circ cu arbitrajul. Thomas Muller nu mai înțelege nimic: „Ieri a fost penalty, azi nu mai este”

În condiții asemănătoare, în Bundesliga nu se joacă! Meciul lui Bayern cu Union Berlin, programat astăzi, de la 16:30, ora României, a fost amânat pentru o dată ce urmează să fie stabilitată.

Aeroportul din Munchen a fost închis, traficul feroviar e perturbat

Iar motivul pentru care s-a luat această decizie nu e starea gazonului de pe Allianz Arena, care beneficiază de încălzire. Liga (DFL) și autoritățile locale și-au pus problema suporterilor!

La Munchen ninge abundent și e viscol puternic. Aeroportul a fost închis, în oraș se circulă extrem de dificil, traficul feroviar a fost puternic afectat, astfel că siguranța fanilor, inclusiv a celor berlinezi, a primat în luarea acestei decizii - relatează tabloidul german Bild.

Proprietarul Allianz Arena a închis stadionul

Stop joc în Bundesliga! » De ce nu mai joacă Bayern astăzi

În plus, aleile din jurul stadionului au devenit și ele periculoase din cauza zăpezii, vântului și a gheții. DFL a anunțat totodată că proprietarul Allianz Arena a închis stadionul pentru astăzi. 

Bayern și Union au jucat la mijlocul săptămânii în grupele Ligii Caampionilor. Bavarezii la Munchen, 0-0 cu FC Copenhaga, berlinezii la Braga, de unde s-au întors cu o remiză (1-1).

Mai puteți citi:

La un an după Mondial, Messi vine cu o dezvăluire-șoc: „Am fost foarte nervos! Da, îl driblam intenționat”

Ianis Hagi a înjurat la antrenament! Reacția antrenorului Luis Garcia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează