INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CUPA ANGLIEI

Succes dramatic cu polemici! Manchester City s-a calificat în semifinalele Cupei Angliei, după un meci plin de greșeli de arbitraj

Articol de - Publicat duminica, 17 martie 2019 12:13

Divizionara secundă Swansea a avut 2-0 la pauză cu Manchester City, dar „cetățenii” au întors rezultatul și s-au impus cu 3-2 la capătul unui meci cu multe erori de arbitraj.

Liderul din Premier s-a trezit la realitate în repriza a doua, după un penalty controversat şi un autogol al lui Nordfeldt (78). Bernardo Silva făcuse 1-2, apoi portarul galezilor a deviat în plasă mingea care lovise bara din execuţia de la 11 metri a lui Agüero.

Tot argentinianul, intrat în minutul 64 în locul lui Mahrez, a închis tabela (88), dar dintr-un ofsaid nesemnalizat (n-a fost VAR pe Liberty Stadium!). Şi „cetăţenii” lui Guardiola continuă să viseze la toate cele patru trofee în acest sezon.

Citește și:

Veriga slabă suedeză! Lindelof gafă uriașă la eliminarea lui Manchester United din Cupa Angliei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
ray51
ray51  •  18 Martie 2019, 10:38

Il invit pe MM si pe toti carcotasii in ceea ce priveste arbitrajul romanesc, sa priveasca de 33 de ori gafele de arbitraj din meciul acesta.

6..6..6
6..6..6  •  17 Martie 2019, 14:40

pai si unde e craciunescu?

red77
red77  •  17 Martie 2019, 13:39

Așa cum PSG nu reușește în Europa sper că și ăștia vor rata

Vezi toate comentariile (3)
Comentează