INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACUZAȚIE

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro, dat în urmărire generală de Interpol! Este acuzat de trucare de meciuri

Sulley Muniru, dat în urmărire de Interpol
Sulley Muniru, dat în urmărire de Interpol

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 februarie 2021 12:18 / Actualizat sambata, 06 februarie 2021 13:42

Sulley Muniru (28 de ani), fostul fotbalist de la FCSB, a fost dat în următire generală de Interpol, fiind acuzat de trucare de meciuri.

  • Anchetatorii insistă că Muniru a fost părtaș la aranjarea uni meci disputat în Liga Campionilor Africii, între Nouadhibou și Asante Kotoko. 

Fotbalistul pentru care Gigi Becali a plătit 500.000 de euro în 2015, este cercetat într-un dosar de trucare de meciuri și este dat în urmărire de Interpol. Aceștia au solicitat clubului de fotbal ganez să ofere informații în legătură cu activitatea fotbalistului în perioada octombrie-noiembrie 2020, deoarece Sulley Muniru este de negăsit, conform Fanatik.

Sulley Muniru, dat în urmărire de Interpol. Clubul îl consideră nevinovat

Asante Kotoko a sărit în apărarea lui Sulley Muniru, spunând că afirmațiile împotriva fostului fotbalist sunt nefondate. Clubul crede în nevinovăția jucătorului și susține că au fost luate măsurile necesare pentru a-l înregistra și a-l folosi pentru competiție, conform mynewsghana.net.

Kotoko susține că tot acest demers al Interpolului a fost iniția de clubul din Mauritania, care își dorește câștigarea la „masa verde” a meciului din Liga Campionilor Africii, încheiat cu scorul de 1-1: „Este o încercare disperată a celor de la FC Nouadhibou și a autorităților mauritane de a salva un caz de memoriu frivol împotriva lui Asante Kotoko, care i-a eliminat din CAF Champions League”.

Sulley Muniru, dat afară de la FCSB după un conflict cu Florin Tănase

Sulley Muniru a evoluat pentru echipa lui Gigi Becali între 2015 și 2017. În periada 2013-2015 a fost legitimat la CFR Cluj. De-a lungul anilor, a mai evoluat pentru cluburi ca Tondela (Portugalia), Malatyaspor (Turcia), Dinamo Minks (Belarus) sau Tambov (Rusia).

Ganezul a fost indepărtat de echipa roș-albastră după ce a avut un conflict violent cu Florin Tănase. Chiar Gigi Becali a fost cel care nu a mai vrut ca acesta să continue la FCSB, spunând: „Când vii într-o țară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român și să dea cu pumnul unuia de acolo... S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.. O să vedeți da? Dacă era o reacție rasistă, atunci el trebuia să vină la mine și să-mi zică și atunci era amendat Tănase, da?”.

VIDEO Ianis Zicu, dezvăluirea carierei: „Îmi doream să joc la Steaua!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Gică Hagi, dorit de o fostă câștigătoare a Ligii Campionilor! Concurență cu nume mari pentru „Rege”

Pique ar putea fi suspendat până la 12 etape! Declarațiile care l-au băgat în bucluc pe fundaș

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (60)
dansy
dansy  •  08 Februarie 2021, 15:57

Uite asa se aduna si imprietenesc hotii!

balaur
balaur  •  06 Februarie 2021, 19:13
Postat de roja.azul pe 06 Februarie 2021, 15:17

Dap..din pacate. Tre' sa ma mut din zona, ca imi stric firma!:))

Firma de gigist? :))

ripensistu
ripensistu  •  06 Februarie 2021, 16:55

Profilul perfect de sportiv pentru fecesebeaua, infractor la infractor trage.

Vezi toate comentariile (60)
Comentează