INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Sumă incredibilă oferită de Mourinho pentru Sandro » Cu cine se bate United pentru brazilianul lui Juventus

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat luni, 18 decembrie 2017 18:36

Fundașul stânga al lui Juventus Torino, Alex Sandro, ar putea evolua din iarnă în Premier League.

Potrivit publicației Daily Mirror, Sandro este dorit de Manchester United. Aceeași sursă susține că englezii sunt pregătiți să ofere 60 de milioane de lire sterline pentru a-l aduce din luna ianuarie pe internaționalul brazilian.

17 partidea bifat Sandro în acest sezon în toate competițiile reușind un gol 5 assist-uri

Manchester United nu este singura echipă care vrea să îl transfere pe Sandro. Fundașul brazilian este dorit în continuare de Chelsea Londra, club care a mai încercat să îl transfere și vara trecută, când a oferit 65 de milioane de lire sterline, sumă considerată mică de conducerea lui Juventus.

10 partidea strâns Sandro în naționala Braziliei pentru care a debutat în 2011

Deși acum ar primi mai puțin decât vara trecută pe Sandro, Juventus este tentată să accepte oferta de la United. Campioana Italiei este nemulțumită de randamentul fundașului brazilian în acest sezon și vrea să îl transfere pentru a mai reduce din cheltuieli.

În vârstă de 25 de ani, Sandro a venit la Juventus de la FC Porto în august 2015 pentru 26 de milioane de euro. Internaționalul brazilian mai are contract cu gruparea din Serie A până în iulie 2020 și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 35 de milioane de euro.

surse: thesun.co.uk, si.com, dailystar.co.uk

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  19 Decembrie 2017, 08:51

Becali nu-i interesat de Sandro??? Sa-l ia cu 70 si sa-l propuna cu 100. Numai la FCSB cresterea valorii (evaluarii) unui jucator este vertiginoasa...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează