INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Suma uriașă strânsă de Sporting în 40 de zile de la lansarea tricoului omagial dedicat lui Cristiano Ronaldo

Echipamentul lansat de Sporting, dedicat lui Ronaldo // Foto: Imago
Echipamentul lansat de Sporting, dedicat lui Ronaldo // Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 17:58 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 21:33

Al treilea rând de echipament al lui Sporting, lansat în acest sezon, se vinde extraordinar. Clubul din Lisabona a decis ca, la 20 de ani de la inaugurarea stadionului Jose Alvalade, să scoată la vânzare tricouri speciale cu sigla CR7.

Sporting a dat lovitura cu al treilea echipament lansat pentru acest sezon. Inovația de a scoate la vânzare un set special, cu sigla CR7 în locul logo-ului Nike, dedicat lui Cristiano Ronaldo, a avut un succes nemaipomenit în istoria clubului din Lisabona. În doar 40 de zile de la apariția lui pe piață, s-au vândut tricouri în valoare totală de 2,2 milioane de euro.

Isterie la Teheran » Fanii s-au călcat în picioare să-l vadă pe Cristiano Ronaldo
IRAN
Isterie la Teheran » Fanii s-au călcat în picioare să-l vadă pe Cristiano Ronaldo

Sporting, cifre formidabile de vânzări cu tricoul dedicat lui Ronaldo

64% din echipamentele comercializate de Sporting începând cu startul lui august sunt negre și cu mânecii aurii, de colecție, marcând 20 de ani de la inaugurarea stadionului Jose Alvalade și ultima apariție a lui Cristiano pentru gruparea din capitala Portugaliei înaintea transferului la Manchester United. 42 la sută din veniturile obținute în acest sezon provin din vânzarea echipamentui care a prins extraordinar la suporteri.

Record și la merchandising

Pentru a avea un termen de comparație, spre exemplu în stagiunea 2018-2019 Sporting a realizat încasări de 5,2 milioane de euro din merchandising. Și, conform datelor publicate sâmbătă de cotidianul Record, deja s-a depășit acest prag istoric după două luni și jumătate de la debutul intersezonului, chiar dacă la început au fost voci ce au comentat negativ inițiativa lui Sporting.

„Călătorește înapoi în timp cu noi”, a fost mesajul campaniei lansate de Sporting. „De la 6 august 2003 la 6 august 2023. 20 ani de Estádio Jose Alvalade și 5 Baloane de Aur mai târziu, cei mai buni din lume sunt uniți într-un singur tricou”.

31de meciuri a jucat Cristiano Ronaldo pentru Sporting, reușind cinci goluri și șase assisturi

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Cum a ajuns o pizzerie să profite de o comandă dată de Messi » Și-au sporit clientela și profitul: „Mulțumim, Goat!”

Frații Hazard s-ar putea reuni ca adversari în campionatul Belgiei: toți trei la echipe diferite din Bruxelles » De cine depinde totul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează