INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Marius Șumudică, atacat de un fost colaborator din Turcia: „Ne insultă țara pe la spate”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de GSP - Publicat luni, 11 octombrie 2021 08:31 / Actualizat luni, 11 octombrie 2021 09:42

Marius Șumudică (50 de ani), noul antrenor la formația de primă ligă din Turcia, Malatyaspor, a fost atacat de un fost translator al său dintr-un mandat precedent. 

Oguzhan Erdogmuș, fostul translator al lui Șumudică, l-a acuzat pe acesta în presa locală că, deși antrenorul român consideră Turcia ca a doua sa țară, acesta nu se ferește să o jignească. 

De asemenea, translatorul a vorbit și despre alegerea lui Șumi de a părăsi Turcia, odată cu începerea pandemiei de Covid -19.

„El spune constant în faţa presei «Turcia e a doua mea ţară», dar ne insultă ţara pe la spate. Înaintea unei conferințe de presă, un colaborator mi-a spus «Ai grijă, fiule. El plânge, dar e un plans fals, minte» . 

Când a spus asta, am râs. Puteţi să vedeţi şi în imagini. Ai fugit din ţara noastră când pandemia de Covid-19 a început, apoi ai revenit doar pentru că nu ai găsit un loc de muncă în altă parte. Totul ţi-a fost adus în cameră, de la covoare, draperii, TV, la cuptor cu microunde. Masa ta era pregătită la club. Ai făcut scandal din nimic”, a spus Erdogmuș potrivit celor de la Yenisafak.

Marius Șumudică, atacat de un fost colaborator din Turcia: „Ne insultă țara pe la spate”
Oguzhan Erdogmuș (stânga), alături de Marius Șumudică

Marius Șumudică, eșec la debutul pentru Malatyaspor

Marius Șumudică a început o nouă aventură în Turcia. La 24 de ore de la primul contact cu lotul, antrenorul român a avut parte și de primul meci.

Testul a fost chiar împotriva fostei echipei, Gaziantep. Yeni Malatyaspor a fost învinsă, scor 0-1, prin golul marcat de Muhammed Demir, în minutul 78. Șumudică a folosit în prima repriză un sistem 5-3-2 în meciul jucat „acasă”, pe arena din Malatya.

Marius Șumudică, primele impresii după contactul cu Yeni Malatyaspor

„Sâmbătă am condus primul antrenament. Îi cunosc pe mulți dintre jucători, am jucat contra lor. Au avut niște probleme, au fost câțiva jucători accidentați, de aceea a fost și seria de insuccese. Nu am un lot care să se bată la retrogradare. Bașkanul m-a așteptat până la patru dimineața. Mi s-a părut un om ok, care își dorește să lucreze cu mine.

E incomparabil contractul cu ce a fost la CFR. Obiectivul este să scăpăm de retrogradare, dar eu vreau să urcăm cât mai sus. Ei își doresc să jucăm un fotbal bun și să n-avem emoții cu retrogradarea, ceea ce eu cred că se poate realiza”, a povestit Șumudică, la „Digi Sport Special”.

VIDEO Marius Șumudică a aruncat cu banii! Care a fost cea mai cerută dedicație: "Șumi-gol, Șumi-gol, Șumi-gol!"

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Franța - Spania, finală cu scandal în Liga Națiunilor: „Ofsaid evident la Mbappe” vs. „Nici vorbă, gol valabil!”. Crăciunescu a intrat în direct și a lămurit lucrurile

Gică Popescu, mărturisire incredibilă: „Am refuzat Real Madrid și sunt mândru de asta! Nu știam cât de mare e clubul”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
19petruta
19petruta  •  11 Octombrie 2021, 16:06
Postat de colonelul_morteni pe 11 Octombrie 2021, 10:20

În curând o să-i dea interzis prostălăului să mai calce în Turcia! S-au prins cu toții ce ***!

*** e perfid. Caracter duplicitar, după ce *** i-a dat bani pt un caz medical,el hop cu bârfa despre cioban! *** asta ar putea sa ne spună multe despre blaturile dintre Sportul Stud și echipa *** de violet! Fără blaturile acelea nu luau ei never titlul! Anii au trecut,ioanițoaiia a îmbătrânit, la fel și lucescu,oare când ne vor mărturisi de mizeriile făcute impotriva Stelei?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

csa.tribune.goale
csa.tribune.goale  •  11 Octombrie 2021, 12:07
Postat de daniaania pe 11 Octombrie 2021, 10:53

Acuma intelegeti de ce a fost dat afara de la CFR, are un *** O sa fie dat afara de peste tot, si presa ar trebui sa isi faca mea culpa ca o criticat decizia CFR-lui !!!!!!

A trimis presa bodyguarzii sa bata prin vestiare? Acesta este CFR, cu Carani si cei ca el

davidgraham
davidgraham  •  11 Octombrie 2021, 11:28

Shumudica = The Penguin ...din Batman Returns

Vezi toate comentariile (10)
Comentează