INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

video Marius Șumudică a dat spectacol în fața jurnaliștilor turci: „I don't need «duşman» in Turkey”

Marius Șumudică face iar valuri în Turcia cu declarațiile sale
Marius Șumudică face iar valuri în Turcia cu declarațiile sale

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 19:10 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 20:12

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică, a încercat să se împace cu jurnaliștii turci după 1-2 cu Galatasaray. Recent, ziariştii din Sivas îi boicotaseră conferinţa de presă, considerând că tehnicianul român a făcut gesturi nepotrivite la adresa fanilor.

Învins de Galatasaray, 2-1, la capătul unui meci plin de dramatism, Marius Șumudică și-a recăpătat entuziasmul la conferința de presă. Antrenorul lui Gaziantep a folosit o bună parte din timp pentru a face pace cu jurnaliștii turci, după evenimentele petrecute pe 21 ianuarie, la finele partidei cu Sivasspor (2-2). 

Gigi Becali, despre viitorul lui Compagno: „Deja încep să mă enervez”
FCSB
Gigi Becali, despre viitorul lui Compagno: „Deja încep să mă enervez”

Marius Șumudică a scos „pipa păcii” după 1-2 cu Galatasaray

Atunci, ziariștii din Sivas îi boicotaseră conferința de presă, reproșându-i că a făcut gesturi nepotrivite în direcția fanilor locali. Acum, Șumi le-a oferit „pipa păcii”, printr-o declarație cum numai el poate să producă.

„I don't need «duşman» in Turkey (n.r. - Nu am nevoie de duşmani în Turcia). În limba turcă, sunt multe cuvinte asemănătoare cu cele din limba română. «Duşman». Nu am nevoie de duşmani în Turcia. Este acelaşi cuvânt în ambele limbi”, a explicat antrenorul lui Gaziantep.

Marius Șumudică a fost desființat și după 1-2 cu Galatasaray

Se pare, însă, că n-a avut prea mult ecou. Batuhan Karadeniz, fost jucător la echipe precum Sivasspor, Besiktas și Trabzonspor, în prezent analist la publicația Sky Spor, n-a avut milă de el:

„Șumudică este încet la minte și nu are caracter, complet caraghios! Ce a arătat astăzi întregii țări este o rușine. S-a apărat cu 10 oameni, a lăsat unul singur în față. Ce a vrut să facă?”.

De ce și-a calmat Marius Șumudică jucătorii după deschiderea scorului

Altfel, tehnicianul român a explicat și de ce, după ce ai lui au deschis scorul cu Galatasaray, iar rezervele au sărit în sus de bucurie, el le-a făcut semn să se calmeze. ”Este o superstiţie. Marcasem doar un gol. Dacă vrei să o baţi pe Galatasaray, trebuie să marchezi două sau trei goluri şi nu este uşor. 

VIDEO. Marius Șumudică face show în conferința de presă

Sunt antrenor de 21 de ani şi am antrenat în Liga Campionilor. Nu vreau să vă reamintesc CV-ul meu, dar câteodată, când te bucuri prea mult, Dumnezeu te pedepseşte. Vreau să mă bucur când se termină meciul.

Vreau să mă bucur cu Kayiserispor şi o să vedeţi cum mă voi bucura când voi câştiga, dar astăzi nu m-am bucurat, pentru că am înscris doar un gol”, a mai spus Şumudică.

Pentru ce crede Marius Șumudică că va fi criticat în România

El a dezvăluit că vrea să-și ia pașaport turcesc: „Fac sacrificii pentru că iubesc clubul (n.r. Gaziantep), Turcia, dar îmi iubesc şi meseria.Credeţi că sunt aici pentru bani? Nu. Anul trecut, câştigam de 5-6 ori mai mult în Arabia Saudită.

Am venit la Gaziantep pentru că iubesc acest oraş. Îl am aici (n.r.-arată spre inimă) Vreau să obţin paşaportul turcesc. Ştiu că voi fi criticat în România, dar îmi doresc să obţin paşaportul turcesc. În Turcia, mă simt ca peştele în apă. Vă mulţumesc mult! Sunteţi în inima mea!”.

VIDEO. Momentul în care Marius Șumudică a răbufnit: „Voi vă bateți joc de mine!”

Ați mai putea citi:

A stârnit un scandal monstru. Toată echipa este împotriva lui + Este în pericol la club și la națională

Burleanu a replicat, după atacul cu „clovni” lansat de Ceferin: „O să fiu sincer!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
Jnb23
Jnb23  •  30 Ianuarie 2024, 23:05

Tipic antrenorilor care au mai făcut câte ceva.. Luceștii se plâng mereu ca-i fura Fluierașii, Petrescu face circ la fiecare meci, Șumi o da de gard la fiecare conferința, meci, respiratie, apariție. N-ai cu cine.. Niște “țărani” și se mira ca nu prind contracte prin tari cilivizate. Degeaba au 2/3 trofee dacă fac de ras cluburile pe care le reprezintă. Cine o sa angajeze un circar prin Spania , Anglia etc.. doar prin Turcia și Arabia mai merge momentan.

Maradonatu
Maradonatu  •  30 Ianuarie 2024, 22:23

Ăsta n-a citit Prăvale Baba până la sfârșit. Împreună cu Gigi cred că au o carte la activ. De colorat...

Catisr
Catisr  •  30 Ianuarie 2024, 21:35

Caracterul in fect îi ”luminează” cariera ! Mulțumim turcilor că-l ține departe de noi !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează