CAMPIONATE  ·  SPANIA

„Sunt lăsate telefoanele la intrare, fetele ajung să câștige bine”. Un star face dezvăluiri din lumea petrecerilor gigantice ale fotbaliștilor: „Astea sunt cifrele”

Articol de GSP - Publicat marti, 30 iunie 2020 09:51

Amor Romeira, una dintre cele mai căutate cântărețe și actrițe din Spania, a vorbit despre un subiect secret în lumea fotbalului: petrecerile la care presa nu are acces. 

Mai precis, Amor Romeira, 31 de ani, spune că fotbaliștii dau niște petreceri organizate în diferite case imense, în care invit diferite femei pe care le plătesc. 

„Sunt chemate actrițe, vedete TV, femei care au influență în rețelele de socializare. Fetele de companie ajung să primească și 800-900 de euro pe zi în compania unui fotbalist. Trebuie lăsat telefonul la intrare. Petrecerile astea nu au dată, fiindcă nu vor să se afle. Fotbaliștii trimit pe alții să le aducă fete, fiindcă nu vor să se expună”, a explicat Romeira. 

+14 FOTO

Întrebată dacă a participat vreodată la asemenea petrecere, Romeira spune că a fost invitată, dar niciodată nu și-a dat acceptul.

Citește și alte știri:



Din ce face bani noul iubit al Andreei Bălan. E putred de bogat
Libertatea
Comentarii (2)
tataika  •  01 Iulie 2020, 07:18

"Mai precis, Amor Romeira, 31 de ani, spune că fotbaliștii dau niște petreceri organizate în diferite case imense, în care invit diferite femei pe care le plătesc. " Lasand la o parte faptul ca sunteti agramati si ati ajuns la acelasi nivel cu "cancan", nici macar nu semnati "articolele" astea fara subiet si obiect. Macar sa stim si noi pe cine injuram!

mafa  •  01 Iulie 2020, 07:08

Am 20 de ani in Spania si nu am auzit de frumoasa cantareata si actrita, asta, ba mai mult, daca nu ma-nsel, este transexual...parca, acum vreo 8 ani colinda platourile televiziunilor de scandal, dupa un pic de faima....asa ca... fals.

Vezi toate comentariile (2 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Cupa României
FCSB - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Manchester City - Newcastle
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Genoa - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, Serie A
Fiorentina - Cagliari
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
20:30 Fotbal, La Liga
Getafe - Villareal
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Brighton - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Parma
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:45 Fotbal, Serie A
Atalanta - Sampdoria
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
23:00 Fotbal, La Liga
Barcelona - Espanyol
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1