INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GRECIA

Atac sângeros pe străzile din Salonic: ultrași ai lui PAOK, acuzați că au ucis un tânăr susținător al lui Aris

Ultrașii lui PAOK sunt acuzați că au ucis cu bestialitate un suporter în vârstă de 19 ani al lui Aris Salonic
Ultrașii lui PAOK sunt acuzați că au ucis cu bestialitate un suporter în vârstă de 19 ani al lui Aris Salonic

Articol de GSP - Publicat marti, 01 februarie 2022 23:52 / Actualizat miercuri, 02 februarie 2022 00:05

Ultrașii lui PAOK Salonic, printre cei mai temuți din Grecia, sunt acuzați că au ucis cu bestialitate un suporter în vârstă de 19 ani al lui Aris Salonic.

Locuitorii orașului Salonic sunt în stare de șoc, după auzul veștii că un tânăr de doar 19 ani a fost ucis cu sânge rece noaptea trecută. Victima, care se afla alături de doi prieteni, a fost atacată în jurul orei 01:00 de mai mulți indivizi pe care autoritățile îi bănuiesc că ar fi suținătorii lui PAOK Salonic, clubul antrenat de Răzvan Lucescu. 

Atacatorii l-au înjunghiat în coapsă pe tânăr, care a pierdut mult sânge și a murit pe asfalt. Cei doi însoțitori ai acestuia au suferit răni deosebit de grave, fiind transportați la Spitalul Papanikolaou, notează site-ul greekreporter.com

Crima a avut loc în districtul Harilaou, fieful suporterilor lui Aris. Surse din cadrul poliției elene au dezvăluit că zece persoane au fost implicate în atacul sângeros de pe străzile Salonicului.

Strigătul tânărului în suferință: „Te rog să nu mă mai lovești!”

Martori care au urmărit evenimentul de la distanță dezvăluie cruzimea cu care tânărul a fost atacat: „Nu am ieșit pe balcon, în ciuda faptului că locuiesc chiar deasupra, îmi era frică. Am înțeles din vocile lor că erau mai mulți.

Un alt martor spune că a auzit rugămințile disperate ale tânărului care, fără să știe, își trăia ultimele clipe ale vieții: „Te rog să nu mă mai lovești!”, ar fi spus acesta, în timp ce era agresat de presupușii suporteri ai lui PAOK.

S-a întâmplat și în România

În august 2016, Adrian Daniel Matei, un suporter dinamovist în vârstă de 18 ani, a fost ucis în timp ce se întorcea de la meciul FCSB - Dinamo, în urma unei altercații care a avut loc în apropierea parcului Titan din București.

În drumul spre casă, după finalul meciului, tânărul a intervenit în aplanarea unui conflict în care au fost implicați mai mulți steliști și un dinamovist. Adrian ar fi fost lovit în cap cu o sticlă, a intrat în comă și a murit ulterior la spital.

Suporterul de 18 ani a suferit un hematom cerebral sever și a fost operat de urgență la Spitalul Sf. Pantelimon din București, însă nu a mai putut fi salvat.

Citește și alte știri de actualitate: 

UPDATE Decizie de ultimă oră a autorităților în cazul lui Mason Greenwood

Superantrenorul din Europa care își „terorizează” soția: „Uneori, îmi strig jucătorii în somn”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
117850672514156
Ungureanu Ionut  •  02 Februarie 2022, 07:17

Să-i fie țărâna ușoară...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează