INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BULGARIA

VIDEO & FOTO Scene barbare la derby-ul Sofiei, Levski - CSKA » Au fost bătuți cu curelele și loviți cu pumnii de forțele de ordine

Au fost momente de panică și scene reprobabile la derby-ul Sofiei de duminică, Levski - CSKA, scor 0-2. +30   FOTO
Au fost momente de panică și scene reprobabile la derby-ul Sofiei de duminică, Levski - CSKA, scor 0-2.

Articol de - Publicat luni, 08 aprilie 2024 12:38 / Actualizat luni, 08 aprilie 2024 15:13

Au fost momente de panică și scene reprobabile la derby-ul Sofiei de duminică, Levski - CSKA, scor 0-2. Forțele de ordine au intrat în fanii lui Levski și i-au luat la pumni și la picioare, mai multe persoane având nevoie de îngrijiri medicale, unele fiind transportate la spital.

A fost scandal în toată regula pe stadionul „Vasil Levski” din Sofia. Angajații unei companii de pază s-au luat la bătaie cu mai mulți suporteri ai gazdelor, care erau la tribuna I a arenei.

FOTO. Bătaie în toată regula la derby-ul Levski - CSKA

+26 FOTO

Forțele de ordine au intervenit brutal, după ce au existat torțe aruncate între galerii.

Aceștia au mers în sectorul fanilor lui Levski. I-au luat la pumni și la picioare pe suporteri. Au scos inclusiv curelele și i-au lovit violent pe suporteri.

Un copil a fost rănit grav

Unul dintre oameni a fost rănit și-a avut nevoie de îngrijiri, o echipă medicală intervenind rapid.

Două femei au fost transportate la spital și ele, una fiind scoasă pe brațe din stadion.

În schimbul de materiale pirotehnice aruncate dintr-un sector în altul, un copil a fost rănit. Și el a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din păcate, totul este posibil și în tribune! Încă o dată, un mic număr de oligofreni plus cei doi agitatori au încercat să transforme sărbătoarea numită „etern derby” în vărsare de sânge! Este timpul să luați măsuri! Fotbalul este pentru toată lumea, nu doar pentru o mână de tineri confuzi, fără busolă morală

Todor Batkov jr, fiul fostului președinte de la Levski

11 minori arestați pentru deținerea de materiale pirotehnice

Conform informațiilor publicate de sportal.bg, 28 de persoane au fost arestate în urma derby-ului dintre Levski și CSKA Sofia, iar doi oameni ai legii au fost răniți.

29.492 de faniau asistat la meciul câștigat de CSKA cu 2-0, golurile fiind marcate de Heintz (61) și Fernando Karanga (77)

Conform poliției municipale, opt persoane au fost arestate pentru deținere de substanțe stupefiante, două pentru obiecte interzise pe stadioane, ​​două pentru agresivitate, una pentru nerespectarea unui ordin al poliției. Iar cei mai mulți reținuți, 15, pentru deținerea de materiale pirotehnice, 11 fiind minori.

Citește și:

Keșeru l-a înfruntat, față-n față, pe antrenor: „De ce mă scoți?!” » Răspunsul l-a lăsat fără cuvinte: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Keșeru l-a înfruntat, față-n față, pe antrenor: „De ce mă scoți?!” » Răspunsul l-a lăsat fără cuvinte: „La revedere, îmi cer scuze că v-am deranjat!”
Transfer SF încercat de Gigi Becali » El e atacantul dorit: 18 reușite stagionale într-un campionat de top din Europa
FCSB
Transfer SF încercat de Gigi Becali » El e atacantul dorit: 18 reușite stagionale într-un campionat de top din Europa

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
gepeto
gepeto  •  08 Aprilie 2024, 14:43

"Zii-aar mincinos" fortele de ordine sunt cele oficiale, publice ( politie, jandarmi). Tipii in negru care pare din clanul sportivskilor sunt probabil stewards sau "bodyguarzi" . adica "paza stadionului" Am pus ghilimele ca sa nu imi mai iau "cartonas galben" cand citez ce deja circula in presa ( ca daca pui ce zice becali la comentarii e injurios si iei cartonas, dar de scris poti sa scrii ca jurnalist sportiv roman)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează