INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PSG

Suporterii lui PSG se revoltă: „Un club care colecționează vedete ca un copil răsfățat. Ajunge!”

PSG// Foto: IMAGO / PanoramiC
PSG// Foto: IMAGO / PanoramiC

Articol de GSP - Publicat marti, 08 februarie 2022 16:36 / Actualizat marti, 08 februarie 2022 16:56

Fanii lui PSG au emis un comunicat în care deplâng modul în care este condus în prezent clubul parizian.

Collectif Ultras Paris (CUP), cel mai influent grup de suporteri al lui PSG, și-a exprimat nemulțumirea față de conducerea clubului și de modul în care se fac transferurile la echipă. 

De prea mult timp clubul ne-a oferit o imagine pe care nu o mai susținem. Un club care colecționează vedete ca un copil răsfățat, fără să îi pese de consecințele sportive”, afirmă ultrașii lui PSG, potrivit Marca.

Simeone, gest controversat! A forțat un jucător să rămână pe teren accidentat » L-a pierdut două luni!
SPANIA
Simeone, gest controversat! A forțat un jucător să rămână pe teren accidentat » L-a pierdut două luni!

„Nu ține cont de trofeele interne”

PSG a fost eliminată din Cupa Franței de Nice (0-0, 5-6 la penalty-uri), chiar dacă l-a avut pe Leo Messi pe teren. 

Ultrașii parizieni nu au suportat prea bine înfrângerea, iar azi au emis un comunicat, strigându-şi frustrarea și acuzând conducerea clubului că se concentrează prea mult pe câștigarea Ligii Campionilor, neglijând astfel competiţiile interne.

„Clubul pare să viseze atât de mult, încât dă impresia că sezonul începe în februarie și că nu ține cont de trofeele interne. Nu mai recunoaștem acest club. Astăzi, răbdarea noastră a ajuns la limita!

Ne-am oferit întotdeauna sprijinul nostru neclintit, în ciuda imenselor dezamăgiri. Astăzi tragem un semnal de alarmă. Jucători, antrenori, este timpul să reacţionăm sau ne vom confrunta în continuare cu o dezamăgire inacceptabilă. Respectați-ne, respectați culorile!”, se arată în comunicatul CUP.

A fost întâia oară din 2011 (de la 0-1 cu Lille în finală) când parizienii nu punctează în Cupa Franței. Roș-albaștrii, care jucaseră 7 finale la rând (șase câștigate) în această competiție, nu vor mai fi și acum în ultimul act. Premieră din 2014.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Acord financiar COLOSAL dezvăluit la Barcelona, urmat la scurt timp de o demisie-șoc!

Uluitor! Jack Grealish era atât de beat încât nu l-au lăsat să intre în bar!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ripensistu
ripensistu  •  09 Februarie 2022, 01:35

O echipa de gloabe de cind au venit infractorii din orient.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează