INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Surpriză! Un star al lui PSG părăsește Parisul: ajunge în Golf, dar nu în Arabia Saudită!

Articol de - Publicat miercuri, 30 august 2023 18:08 / Actualizat miercuri, 30 august 2023 23:25

Marco Verratti, 30 de ani, pleacă după 11 ani de la Paris Saint-Germain și se transferă în Qatar, la Al-Arabi, pentru 45 de milioane de euro.

Vechiul Paris se dezmembrează. În curând, nu va mai rămâne niciunul dintre marile staruri ale echipei roș-albastre. PSG se pregătește să se despartă de cel mai vechi jucător.

Câți bani a câștigat Florin Gardoș în Anglia: „Pe hârtie sunt milionar, dar nu trăiesc ca unul” » Ce afaceri are acum fostul fotbalist
PRIETENII LUI OVIDIU
Câți bani a câștigat Florin Gardoș în Anglia: „Pe hârtie sunt milionar, dar nu trăiesc ca unul” » Ce afaceri are acum fostul fotbalist

Luis Enrique a anunțat: „Marco Verratti nu va juca niciodată cu mine"

Transferat în vara lui 2012 de la Pescara, pentru numai 12 milioane de euro, la doar un an după ce grupul Qatar Sports Investments a achiziționat clubul francez, italianul Marco Verratti pleacă de pe Parc des Princes. A rămas 11 sezoane, a jucat 416 meciuri (11 goluri) și a cucerit 30 de trofee lângă Eiffel (însă numai o finală de Champions League).

Încă de la reunire, i s-a transmis că nu va mai evolua la PSG. Iar antrenorul Luis Enrique a declarat: „Cu mine nu va juca niciodată". Ceea ce s-a și întâmplat. Tehnicianul spaniol nu l-a folosit în nicio partidă oficială în actuala stagiune. Nici măcar nu l-a oprit în lot.

Al-Arabi va plăti 45 milioane de euro pentru Marco Verratti

Verratti, 30 de ani, e aproape mutat. Surprinzător însă, într-o perioadă când foarte mulți fotbaliști importanți ajung la Riad sau Jeddah, mijlocașul peninsular nu va juca în regatul saudit.

Se transferă tot în Golful Persic, dar nu în Arabia Saudită, ci în Qatar, la un club important, Al-Arabi. Care va plăti în jur de 45 de milioane de euro.

Marco Verratti va avea la Doha doi foști colegi de la PSG

La echipa din Doha, Verratti va evolua alături de doi foști coechipieri de la PSG: brazilianul Rafinha, 30 de ani, ex-Barcelona și Inter Milano, și senegalezul Abdou Diallo, 27 de ani, venit de la RB Leipzig.

În 2021, a atins vârful carierei sale. Italianul a devenit în acel an campion european cu squadra azzurra.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Negocieri avansate » Ansu Fati e aproape de Premier League
PREMIER LEAGUE
Negocieri avansate » Ansu Fati e aproape de Premier League
Și-a anunțat Kylian Mbappe transferul la Real Madrid?! Mesajul criptic postat de starul lui PSG
MERCATO
Și-a anunțat Kylian Mbappe transferul la Real Madrid?! Mesajul criptic postat de starul lui PSG

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează