INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Suspendare pe viață! Fanul care l-a lovit pe Ramsdale în spate riscă sancțiunea maximă

Portarul lui Arsenal a primit un șut de la un suporter al lui Tottenham
Portarul lui Arsenal a primit un șut de la un suporter al lui Tottenham

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2023 12:40 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 12:51

Portarul lui Arsenal a primit un șut de la un suporter al lui Tottenham de la peluză care apoi a fugit. N-a fost prins, dar poliția și clubul vor să-i interzică să mai intre pe stadion. 

Derbyul nordului Londrei, câștigat în deplasare (2-0) de Arsenal, s-a terminat cu un nedorit incident, petrecut la poarta „tunarilor". A fost protagonist, imediat după fluierul final, Aaron Ramsdale, ce i-a enervat pe fanii lui Tottenham cu intervențiile lui excelente. 

Atât de tare încât unul dintre suporterii din peluză l-a atacat și i-a tras un șut în spate în momentul în care goalkeeperul se dusese să-și ia prosopul și sticla cu apă. Richarlison aprinsese spiritele, având un conflict verbal cu Ramsdale, pe care l-a împins și i-a pus mâinile în față, apoi s-a declanșat scandalul din teren. În apărarea lui Aaron au venit colegii de echipă și managerul Arteta.

Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani
APARIȚIE
Apariție rară cu soția lui Victor Pițurcă. Cum arată femeia alături de care este de 30 de ani

Ramsdale, acuzat că a sărbătorit victoria provocator

Tânărul ultras laș a fost oprit de un steward, dar a reușit să fugă în tribună, conflictul mutându-se pe gazon, unde s-au ciocnit cele două tabere. Poliția și federația au deschis o anchetă și speră ca, pe baza imaginilor de pe camerele de supraveghere, să-l poată identifica pe agresor.

Tottenham vrea ca respectivul huligan să primească o interdicție pe viață de a mai intra pe vreun stadion. În acest conflict spontan s-au implicat pe teren și mai mulți jucători, fără consecințe majore, Xhaka fiind ținut cu greu de Arteta să nu-și facă singur dreptate. Și Ramsdale a greșit, sărbătorind pasional victoria în fața fanilor din South Stand și provocând episodul regretabil.

E rușinos ce s-a întâmplat, pentru că e doar un meci de fotbal. În repriza a doua, fanii lui Spurs m-au șicanat și eu le-am răspuns la final. Mai mulți jucători au venit să mă îndepărteze de acolo și bine că lucrurile nu au degenerat. Mi-a lăsat însă un gust amar.

- Aaron Ramsdale, portar Arsenal

+15 FOTO

A fost țintă vie și la Leeds

Ramsdale a mai avut un meci cu probleme și în campionatul trecut. La Leeds, Aaron a fost luat în primire de fanii gazdelor, ce au aruncat în el cu o mulțime de obiecte. De la sticluțe cu apă, la brichete și chiar țigări electronice. 

Cei mai mulți l-au luat la țintă cu monede: „Sunt un colecționar și le-am strâns pe toate de pe jos. Le-am numărat la vestiar și erau 17 lire sterline. Au bani fanii".

Citește și: 

„Nu obosesc să-l laud. Băiatul ăsta n-are limite!” » Xavi Hernandez, vrăjit după evoluția cu Real Madrid: „Pasiune pură!”

Și-a luat în brațe iubita după victoria cu Argentina, dar ce i-a spus a lăsat-o mască pe femeie: „Aveam grijă de el ca de un bebeluș”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
inshallah
inshallah  •  18 Ianuarie 2023, 17:29

"Tânărul ultras laș". Respect gsp

Tibisor
Tibisor  •  16 Ianuarie 2023, 17:23

Ce sa-i faci, asta e ... cand ai un antrenor ca si Conte , care nu CONTEneste sa-si arate modul badaran de a se ''***'' pe margine , logic ca si jucatorii intra in hora ! Unu' ca Richarlison , abia asteapta asta ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează