INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - ARSENAL 0-2

FOTO Imagini scandaloase după Tottenham - Arsenal! Portarul liderului din Premier League, lovit de un suporter coborât din tribună

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2023 18:17 / Actualizat luni, 16 ianuarie 2023 10:53

Arsenal s-a impus pe terenul lui Tottenham, scor 2-0, și s-a distanțat la 8 puncte în fruntea clasamentului din Premier League. Finalul a fost marcat de un incident reprobabil. Ramsdale, portarul „tunarilor”, a fost lovit cu piciorul în spate de un suporter advers, după câteva gesturi provocatoare în direcția fanilor lui Tottenham.

Arsenal, liderul surprinzător din Anglia, s-a deplasat astăzi pe un teren de coșmar. „Tunarii” nu mai câștigaseră pe White Hart Lane din 2014, dar trupa pregătită de Arteta a mai sfidat încă o dată destinul.

„Ar însemna SFÂRȘITUL!” » CTP nu crede în apărarea Simonei Halep și se teme de un scenariu sumbru: „Practic, o șansă nulă”
HALEP, DEPISTATĂ POZITIV
„Ar însemna SFÂRȘITUL!” » CTP nu crede în apărarea Simonei Halep și se teme de un scenariu sumbru: „Practic, o șansă nulă”

Arsenal, victorie în derby-ul Nordului Londrei

Liderul a început tare, iar presiunea a fost concretizată în minutul 14. Un șut din unghi expediat de Saka a fost deviat în plasă de Hugo Lloris, portarul proaspăt retras din naționala Franței.

Arsenal nu a făcut pasul în spate, iar avantajul a fost majorat de Martin Odegaard în minutul 36, cu un șut plasat, din afara careului.

Antonio Conte și-a băgat jucătorii în ședință. Tottenham a ieșit cu altă față de la cabine, dar Kane și Son s-au lovit de fiecare dată de un Ramsdale imperial.

FOTO. Final cu scandal în Tottenham - Arsenal

Finalul a fost unul încins. După o serie de gesturi ale lui Ramdsale în direcția fanilor lui Tottenham (a pupat emblema de pe tricou și a scos limba către aceștia), portarul „tunarilor” a fost confruntat de Richarlison. Brazilianul chiar pare că-l lovește peste față la un moment dat. 

+15 FOTO

Apoi portarul s-a îndreptat spre spatele porții, pentru a-și lua sticla și prosopul. 

În acel moment, un suporter al lui Tottenham a venit din tribună și l-a lovit cu piciorul în spate. Arteta a intervenit prompt pentru a-și calma fotbaliștii, în special pe Xhaka. Elvețianul sprintase spre zona incidentului.

+15 FOTO

Clasamentul actualizat din Premier League

Arsenal a obținut a 15-a victorie din 18 meciuri și are un avans de 8 lungimi față de urmăritoarea Manchester City.

FINAL » Tottenham - Arsenal 0-2

Tottenham - Arsenal, echipele de start

Arsenal: Ramsdale – White, Saliba, Gabriel, Zinchenko – Odegaard, Partey, Xhaka – Saka, Nketiah, Martinelli 
Antrenor: Mikel Arteta 

Tottenham: Lloris – Romero, Dier, Lenglet – Doherty, Sarr, Hojberg, Sessegnon – Kulusevski, Son – Kane 
Antrenor: Antonio Conte

Stadion: White Hart Lane 
Arbitru: Craig Pawson

+15 FOTO

Programul și rezultatele etapei cu numărul 20 din Premier League

Citește și alte știri din fotbalul european:

Fază incredibilă în Premier League » S-a făcut de râs la executarea penalty-ului inventat și arbitrul i-a anulat golul!
PREMIER LEAGUE
Fază incredibilă în Premier League » S-a făcut de râs la executarea penalty-ului inventat și arbitrul i-a anulat golul!
Anul retragerii pentru Ștefan Radu! Antrenorul Maurizio Sarri nu-l mai folosește deloc pe recordmanul lazial de prezențe
ITALIA
Anul retragerii pentru Ștefan Radu! Antrenorul Maurizio Sarri nu-l mai folosește deloc pe recordmanul lazial de prezențe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
octavianus
octavianus  •  16 Ianuarie 2023, 10:57

Un meci superb in care s-a vazut inca o data forma extraordinara in care este Arsenal, total meritat locul in clasament si cred eu va fi greu de oprit spre titlu, dar cum in Anglia nimic nu este sigur si oricine poate sa bata pe oricine, campionatul inca se joaca. Imi este greu sa ma mai uit la alte meciuri dupa Premier League, o singura remarca ca sa vin la subiectul articolului, atmosfera din teren a fost stricata din momentul in care a intrat Richarlison, nu a jucat nimic, s-a tinut numai si numai de provocari, il consider principalul vinovat pentru episodul asta care a stricat putin din magia acestui meci. Richarlison stie fotbal dar cred ca nu va ajunge niciodata un mare jucator din cauza acestui comportament de favela, nu este la prima abatere si nu se va opri aici.

kordell
kordell  •  16 Ianuarie 2023, 01:22
Postat de Hagicianul pe 15 Ianuarie 2023, 21:01

Ce vă mai place circul! După un derby între două echipe foarte bune, partidă care poate avea influență inclusiv în lupta la titlu, voi va găsiți să puneți titlu despre ce a făcut un *** pe stadion...

Pai ce vrei sa citesti intr-un ziar de scandal ?

vasileroaita
vasileroaita  •  15 Ianuarie 2023, 22:12

S-a mutat Meme Stoica în Anglua?!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează