INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANUNȚ

VIDEO Veste zguduitoare din Suedia » Sven-Goran Eriksson are cancer în fază terminală: „Mai am un an de trăit”

Sven-Goran Eriksson // foto: Imago Images
Sven-Goran Eriksson // foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 09:46 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 16:37

Sven-Goran Eriksson (75 de ani), fost antrenor la Benfica, AS Roma, Benfica, Lazio și ex-selecționer al Angliei, a dezvăluit că are cancer în faza terminală și că mai are de trăit „un an, în cel mai bun caz puțin mai mult”.

Veste șocantă din Suedia. Legendarul antrenor suedez Sven-Goran Eriksson, ultima dată director sportiv în țara natală, la IF Karlstad, a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer în fază terminală.

„Toată lumea înțelegea că am o boală gravă, toți au presupus că este vorba despre cancer și așa este, dar trebuie să lupt cât de mult pot”, a transmis Eriksson la postul suedez de radio P1, conform Daily Mail.

Veste zguduitoare din Suedia » Sven-Goran Eriksson are cancer în fază terminală: „Mai am un an de trăit”
Deschiderea site-ului Daily Mail

Sven-Goran Eriksson are cancer în fază terminală și doar „un an de trăit”

Fostul antrenor a dezvăluit vestea cruntă pe care i-au oferit-o medicii: „Mai am de trăit un an, în cel mai rău caz ceva mai puțin, în cel mai bun caz mai mult. Nu poți fi sigur, așa că mai bine nu mă gândesc la asta. Poți să-ți păcălești creierul, să vezi aspectele pozitive, să nu te lași pradă adversității, să scoți ceva bun din tot ce se întâmplă”.

Sven-Goran Eriksson a ieșit brusc din peisaj la începutul lui 2023. El era angajat ca director sportiv la IF Karlstad, în Suedia, dar problemele de sănătate i-au oprit brusc cariera.

Fostul selecționer al Angliei a ajuns pe mâna medicilor anul trecut, în momentul în care a leșinat în timpul unei alergări. Diagnosticul a fost de coșmar: el a aflat că a suferit un infarct și că are cancer. 

Medicii nu știu de cât timp aveam cancerul, poate de o lună, poate de un an...”, a mai spus Eriksson.

Sven-Goran Eriksson, antrenor cu un CV colosal

De-a lungul carierei de antrenor, Eriksson a cucerit nu mai puțin de 18 trofee, printre care campionatul și Supercupa Europei cu Lazio, Cupa UEFA cu Goteborg, 3 titluri în Portugalia cu Benfica, unul în țara natală, Suedia, cu Goteborg.

Între 2001 și 2006 el a fost selecționer al Angliei, bilanțul fiind de 39 de victorii, 15 egaluri și 12 înfrângeri în 66 de meciuri.

Tot din fotbalul internațional:

GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
TRANSFER
GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
Huiduit copios de saudiți, Kroos le-a răspuns ironic: „Uimitor public!”
SUPERCUPA SPANIEI
Huiduit copios de saudiți, Kroos le-a răspuns ironic: „Uimitor public!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
Demradulescu
Demradulescu  •  11 Ianuarie 2024, 22:37

Acuma daca tot pleacă n-ar putea să-l ia și pe Ciolacu cu el,vorbesc și eu că opinia publică

mihai_avat
mihai_avat  •  11 Ianuarie 2024, 17:45

Cum poti trai ASA ??!!

Van_Basten
Van_Basten  •  11 Ianuarie 2024, 11:51

Repede, baieti, prestati un editorial lacrimogen despre Sven.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează