INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

EXCLUSIV GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane

Radu Drăgușin / foto: Imago Images
Radu Drăgușin / foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 11 ianuarie 2024 06:59 / Actualizat joi, 11 ianuarie 2024 08:42

Christian Falk, reporter-șef la Bild-Munchen, a dezvăluit că șefii lui Bayern au fost surprinși de decizia lui Radu Drăgușin de a merge la Tottenham, după ce le-a spus că-și dorește mult să se transfere la campioana Germaniei.

Decizia lui Radu Drăgușin de a o refuza pe Bayern în favoarea lui Tottenham a surprins în Germania. „Bayern nu se refuză”, a comentat „la cald”, din Dortmund, fostul internațional român Marcel Răducanu.

Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile
TRANSFER
Cel mai scump transfer al unui român » Radu Drăgușin, cumpărat de Tottenham: filmul unei zile memorabile

Iar șefii lui Bayern au rămas mască! Lucru confirmat de reporterul șef al tabloidului Bild, Christian Falk, pentru Gazeta Sporturilor. „Au fost foarte surprinși că Radu Drăgușin i-a refuzat”, a comentat jurnalistul care la cel mai mare ziar din Europa coordonează un departament ce se ocupă exclusiv de campioana Germaniei.

Christian Falk: „Drăgușin le-a vorbit despre cât de mult și-ar dori să se transfere la Bayern”

GSP.RO a vorbit cu șeful departamentului de reporteri de la Bild care se ocupă de Bayern Munchen. Ce le-a spus Drăgușin conducătorilor echipei germane
Christian Falk, reporter-șef la Bild Munchen

Falk a dezvăluit că „după discuțiile foarte pozitive, în care Drăgușin a vorbit despre cât de mult și-ar dori să se transfere la Bayern, conducătorii erau ferm convinși că el va confirma mutarea. Clubului și antrenorului le-ar fi plăcut să lucreze cu el”.

Responsabil la Bild-Munchen de tot ceea ce înseamnă Bayern, Christian Falk a explicat și de ce campioana Germaniei l-a ratat pe Drăgușin. „Ținta principală a lui FC Bayern este Ronald Araujo. Din moment ce jucătorul este puțin probabil să fie disponibil în iarnă, clubul a sondat mai multe variante, Danso, Dier, Mukiele și Drăgușin”, a precizat jurnalistul german.

Care au fost factorii decisivi în transferul lui Radu Drăgușin de la Genoa la Tottenham

Falk susține că, ”în cazul lui Drăgușin, Munchenul a acționat pur și simplu prea târziu, Tottenham era deja mult mai departe cu negocierile. Și faptul că directorul sportiv al lui Tottenham este italian a fost cu siguranță un avantaj în discuțiile cu Genoa”.

Falk face referire la Fabio Paratic, director sportiv la Juventus în 2018, când torinezii l-au achiziționat pe Drăgușin, atunci în vârstă de 16 ani, și fost director sportiv la Tottenham.

Paratic lucrează și acum pentru Spurs, dar în calitate de consilier, și, potrivit cotidianului The Times, el ar fi fost cel care le-a sugerat să-l achiziționeze pe internaționalul român în vârstă de 21 de ani.

Bild a preluat ce a povestit impresarul Florin Manea la GSP LIVE

Tabloidul Bild, cel mai bine vândut ziar din Europa, a preluat din Gazeta Sporturilor intervenția impresarului Florin Manea la GSP LIVE, de miercuri, pentru a detalia cum a fost posibil ca Bayern să rateze transferul lui Radu Drăgușin.

„Azi dimineață (n.r. - miercuri dimineață), la ora 8, s-a luat decizia. Noi eram hotărâți să mergem la Tottenham, dar a venit oferta de la Bayern. Și ne-am oprit în loc. Eram în drum spre aeroport. Am zis că trebuie să ne gândim bine și să evaluăm. Bayern e unul dintre cele mai mari cluburi. Nu îmi vine să cred că am refuzat Bayern!

Dar asta e decizia. Am luat-o cu Radu și cu familia lui. I-am anunțat pe cei de la Bayern că asta e decizia, că ei au venit pe ultima sută de metri și că era greu să ne schimbăm decizia. Poate pe viitor vom ajunge acolo. Suntem puțin bulversați. Să refuzi Bayern... Dar a fost până la urmă ce și-au dorit Radu și familia lui. E fericit. Mergem la Tottenham!

Normal că Radu s-a gândit și la oferta lui Bayern. Decizia am luat-o dimineață. E greu să ai de făcut o asemenea alegere. Bayern l-a dorit insistent, dar oferta oficială a venit în ultima noapte.

Erau mai mulți bani de la Bayern, însă a zis că acesta e pasul corect în carieră. Am stat toată noaptea să ne gândim. Nu am dormit deloc. Am stat să vedem care sunt plusurile și minusurile. Și Napoli, și AC Milan l-au vrut. Dar el a visat de mic să joace în Premier League”, a spus Florin Manea la GSP Live.

VIDEO Flash News » Radu Drăgușin a semnat cu Tottenham

Mai puteți citi:

Panduru are o problemă cu salariul lui Drăgușin la Tottenham: „Nu ai cum să ceri atât! Înseamnă că ai o problemă”

„Chiar nu știu cum a gândit-o” » Ce nu a înțeles Daniel Pancu din transferul lui Drăgușin la Tottenham: „Întrebați-l, sunt curios ce vă răspunde!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
UbiMortus1984
UbiMortus1984  •  11 Ianuarie 2024, 17:21
Postat de Stefan956 pe 11 Ianuarie 2024, 13:45

Suneti toti euforici, dar cine stie cat va jucs la Tottenham sau va sta pe banca. Nu uitati mai era un „star“ chiriches si a facut luci banca. Deci prima data asteptati si dupa aceea vorbiti. PS. Bayern nu e Tottrnham nici nu se compara. Si sa stiti unul daca Bayern dorea 100% atunci obtinea. Dar era si el pe lista ca momeala

Si, culmea, Bayern a transferat un fundas de la Tottenham. Chestia asta fusese stabilita din timp, faza cu "s-a reorientat rapid" e doar praf in ochi.

stefanf78
stefanf78  •  11 Ianuarie 2024, 15:25
Postat de Gigelux pe 11 Ianuarie 2024, 09:07

A mers la o genoa a angliei la o echipa care nu castiga niciodata nimic....succes Dragusin!

Deci o echipă, Tottenham, care în ultimii 10 ani a fost în top 6 în Premier League e Genoa Angliei pentru tine, Genoa care s’a bătut în mod constant la retrogradare în ultimii 10 ani, ba a și retrogradat în Serie B…

Stefan956
Stefan956  •  11 Ianuarie 2024, 13:45

Suneti toti euforici, dar cine stie cat va jucs la Tottenham sau va sta pe banca. Nu uitati mai era un „star“ chiriches si a facut luci banca. Deci prima data asteptati si dupa aceea vorbiti. PS. Bayern nu e Tottrnham nici nu se compara. Si sa stiti unul daca Bayern dorea 100% atunci obtinea. Dar era si el pe lista ca momeala

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close