INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

Scandal în Turcia! S-a certat din cauza dietei cu antrenorul, care l-a scos din lot până când slăbește 7 kilograme

Tanguy Ndombele // Foto: Imago
Tanguy Ndombele // Foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 16:10 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 18:29

Tanguy Ndombele (26 de ani) a intrat în gura antrenorului Okan Buruk, care i-a reproșat francezului că este gras. Mijlocașul lui Galatasaray a fost prins, după meciul cu Bayern din Ligă, cu un meniu de hamburger gigant. În iarnă ar putea fi trimis pachet înapoi la Tottenham.

Probleme pentru Tanguy Ndombele în Turcia. N-are decât trei luni de la împrumutul său de la Tottenham și mijlocașul francez a căzut în dizgrație la Galatasaray. Cotidianul turcesc Fotospor a dezvăluit că antrenorul Okan Buruk l-a exclus din lot pe termen nelimitat din motive legate de greutate! 

Ndombele a venit gras, în septembrie, la campioana Turciei și a fost pus imediat la regim. Numai că Tanguy nu a respectat dieta impusă și a fost prins, după meciul cu Bayern din grupele Ligii, cu un meniu McDonald's cu un hamburger gigant!

Năuciți în „cazanul” de la Istanbul » Suporterii lui Galatasaray au făcut o atmosferă incendiară la meciul cu Bayern: „132 de decibeli, cât un avion cu reacție!”
GALATASARAY - BAYERN 1-3
Năuciți în „cazanul” de la Istanbul » Suporterii lui Galatasaray au făcut o atmosferă incendiară la meciul cu Bayern: „132 de decibeli, cât un avion cu reacție!”

Tanguy Ndombele ar trebui să piardă șapte kg

Potrivit aceleiași surse, francezul a venit la Galata cu 82 de kilograme și Okan Buruk i-a cerut să slăbească șapte kilograme, pentru a corespunde greutății optime pe care trebuie s-o aibă la 1,81 m. Cum nu face eforturi să scape de kilogramele în plus, tehnicianul campioanei Turciei l-a pedepsit și nu va mai conta deloc pe el. 

Ndombele ar urma să fie trimis pachet înapoi la Tottenham la redeschiderea ferestrei de mercato în ianuarie dacă nu va ajunge la o formă fizică acceptabilă. Nici Napoli nu l-a păstrat după împrumutul din 2022-2023, refuzând să acceseze opțiunea de cumpărare trecută în contract, cifrată la 32 de milioane de euro!

Tanguy Ndombele are o cota de piață de 21 de milioane

Acum patru ani, Tottenham cheltuia nu mai puțin de 62 de milioane de euro pentru achiziționarea lui de la Lyon! În prezent cota sa de piață a scăzut la 21 de milioane de euro și va scădea atâta vreme cât Ndombele va sta pe margine. 

Tanguy nu a fost folosit decât în șapte partide din campionat și Ligă de Okan Buruk, adunând 123 de minute în acest sezon. Cea mai recentă apariție a fost împotriva lui Bayern, pe teren propriu, când a intrat în minutul 80!

7selecții are Tanguy Ndombele la naționala Franței, fără să marcheze vreun gol

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

După doar șase meciuri în Turcia, Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor: „Mă simt ca un pește în apă aici”

Ionuț Radu i-a impresionat pe englezi: „Trăiește momentul. A savurat ocazia primită de a străluci”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VanBasten1989
VanBasten1989  •  02 Noiembrie 2023, 23:12

Il ia Hagi la Farul si il rezolva ca pe Alibec&Budescu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează