INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TURCIA

După doar șase meciuri în Turcia, Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor: „Mă simt ca un pește în apă aici”

Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor. Foto: Instagram
Marius Șumudică vrea să i se prelungească angajamentul cu Gaziantepspor. Foto: Instagram

Articol de - Publicat joi, 02 noiembrie 2023 16:33 / Actualizat joi, 02 noiembrie 2023 16:33

Marius Șumudică (52 de ani) își face planuri de lungă durată în SuperLig: „Mă simt ca un pește în apă la Gaziantep. Am un contract de un an aici. În cazul în care cei din conducere sunt fericiți, prioritatea mea va fi să rămân la Gaziantep, cât timp sunt fericit și eu”.

De când s-a întors în Turcia, Marius Șumudică a înregistrat 3 victorii și 3 eșecuri în SuperLig, urcând-o pe Gaziantepspor de pe ultimul loc pe 16, chiar deasupra zonei retrogradării. 

Antrenorul român își face deja planuri de viitor și are un mesaj clar de transmis conducerii clubului: „Mă simt ca un pește în apă la Gaziantep. Am un contract de un an aici. În cazul în care cei din conducere sunt fericiți, prioritatea mea va fi să rămân la Gaziantep, cât timp sunt fericit și eu”.

Simona Halep și-a scos la vânzare vila cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut
DECIZIE
Simona Halep și-a scos la vânzare vila cu 9 camere de la Snagov » Prețul astronomic cerut

Marius Șumudică nu a primit niciun răspuns de la conducerea lui Gaziantepspor

Tehnicianul de 52 de ani își dorește prelungirea acordului valabil până la sfârșitul sezonului, însă presa din Turcia lansează o avertizare. 

„Șumudică a revenit cu mâna goală de la Istanbul, după meciul cu Beșiktaș, dar a lansat săptămâna trecută un semnal către managementul clubului. De fiecare dată când antrenorul român are astfel de discursuri, echipa lui continuă să piardă. Șumudică nu a primit niciun răspuns. Se întâmplă pentru a doua oară la Gaziantep să avem această situație și ne întrebăm care va fi atitudinea președintelui Memik Yilmaz”, a scris cotidianul OIay Media.

Marius Șumudică era încrezător că va lua puncte cu Beșiktaș

Șumudică se arăta optimist că va pleca neînvins cu Beșiktaș: „Dacă vom obține un rezultat bun la Istanbul, atunci vom trece la un alt nivel”. Nu s-a întâmplat așa, Gaziantepspor a cedat cu 0-2 și continuă să fie amenințată cu retrogradarea

„Jucătorii mei au rezistat foarte bine cu Beșiktaș, mă bucur pentru asta. Tactic, Beșiktaș nu ne-a fost superioară. Dacă dai un gol în fotbal, poți câștiga”. Gaziantep joacă joi în Cupa Turciei pe teren propriu cu Efeler 09 (L3 Turcia).

VIDEO. Rezumatul meciului Beşiktaş - Gaziantep (2-0)

Citește și:

Etapa a doua a grupelor Cupei României Betano » Alexa e gata! FC Botoșani, OUT după un eșec rușinos. Urmează Buzău - Farul

Nu se așteptau! Cum a răspuns Papa Francisc provocării lansate în direct: „Pe cine preferați, Maradona sau Messi?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
81mada
81mada  •  02 Noiembrie 2023, 17:43

Mai pierde de doua ori si va spune ca simte ca nu e dorit ca are doar pe un an contract…

Mondo
Mondo  •  02 Noiembrie 2023, 17:39

Sumulica, a inceput circul din nou. Rapidul a facut bine ca s-a ferit de ***. Spectacol garantat ar fi cu *** si Becali la FCSB.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează