CAMPIONATE  ·  MANCHESTER CITY

TAS, anunț important după suspendarea primită de Manchester City

Miercuri, 26 Februarie, 13:48

Tribunalul de Aribtraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a confirmat apelul făcut de Manchester City împotriva deciziei UEFA, potrivit căreia campioana Angliei en-titre este exclusă pentru următoarele două sezoane din cupele europene.

Decizia dictată de UEFA în data de 14 februarie nu este definitivă, iar oficialii celor de la Manchester City au atacat-o deja la TAS. Board-ul „cetățenilor” a dorit să se miște foarte rapid pentru a-i liniști pe jucători și pe antrenorul Pep Guardiola.

UEFA: Manchester City, OUT din cupele europene 2 ani

Manchester City a fost exclusă de UEFA din cupele europene pentru următoarele două sezoane, după ce ar fi încălcat regulile impuse de fair play-ul financiar.

În conformitate cu decizia în vigoare, City este nevoită să plătească și o amendă de 30 de milioane de euro. Corpul de Control Financiar al UEFA a reacționat după dezvăluirile făcute în noiembrie 2018 de Der Spiegel. Jurnaliștii germani au publicat mai multe documente și mail-uri care ar fi demonstrat că Manchester City ar fi încălcat regulile fair play-ului financiar.

Echipa lui Pep Guardiola a fost găsită vinovată de încălcarea gravă a fair-play-ului financiar, prin supraevaluarea în bilanț a sumelor din sponsorizări primite de la patronul din Emirate al clubului, șeicul Mansour bin Zayed, pentru a acoperi deficitul din perioada 2012-2016. „Nu au vrut să colaboreze!”, explică forul de la Nyon.

CITEȘTE ȘI:Primul simptom care anunță o formă severă de COVID-19. „Trebuie să te prezinți de urgență la spital„

Libertatea

Comentarii (2)

maccsero  •  26 Februarie 2020, 17:20

UEFA se face că fotbalul mai înseamnă și altceva decât bani.

cneius  •  26 Februarie 2020, 17:00

WOW ! Incredibil ! TAS ne anunta ca au primit scrisoarea de la City ! WOW !

Vezi toate comentariile (2)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 Emisiune TV

La Liga World

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Reluare

Barcelona - Atletico Madrid

Digi 2
Program TV complet

Liga 1