INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RĂZBOI ÎN UCRAINA

Prim eșec la TAS pentru Rusia » Ce decizie s-a luat astăzi la Lausanne

FOTO: Imago-Images +14   FOTO
FOTO: Imago-Images

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2022 18:10 / Actualizat marti, 15 martie 2022 19:23

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a respins cererea prin care Federația rusă de fotbal dorea suspendarea sancțiunilor impuse de FIFA și UEFA, cel puțin până la pronunțarea senținței pe fond a TAS. 

FIFA și UEFA au decis excluderea reprezentantelor Rusiei din toate competițiile, fie ele între cluburi sau la nivel de echipe naționale, din cauza invaziei declanșate de Vladimir Putin în Ucraina. Federația de la Moscova a făcut contestație la TAS, dar o decizie finală pe fond nu a fost oferită.

Rusul Daniil Medvedev ar putea primi interzis la Wimbledon! » Ce condiție vor englezii să îi impună, în contextul războiului din Ucraina
RĂZBOI ÎN UCRAINA
Rusul Daniil Medvedev ar putea primi interzis la Wimbledon! » Ce condiție vor englezii să îi impună, în contextul războiului din Ucraina

Prim eșec la TAS pentru Rusia

Între timp, rușii au încercat să suspende provizoriu sancțiunile, până când o decizie definitivă va fi luată. TAS a respins cererea. În acest context, următoarele lucruri rămân valabile:  

  • echipele din Rusia sunt suspendate din competițiile internaționale 
  • naționala Poloniei avansează în finala play-off-ului pentru Campionatul Mondial din 2022, Rusia fiind exclusă.

În același comunicat, TAS informează că o decizie finală ar putea fi oferită până la finalul acestei săptămâni.

Rusia a contestat la TAS deciziile luate de FIFA și UEFA

Hotărârile celor mai importante foruri internaționale i-au enervat pe ruși, motiv pentru care Federația Rusă de Fotbal își dorește atât anularea deciziilor, cât și primirea compensaţiilor.

De asemenea, oficialii ruși au menţionat că vor solicita accelerarea procedurilor, astfel încât echipele lor să poată juca meciurile pe care le aveau programate.

VIDEO Emil Caras, secundul celor de la Dinamo Kiev: „E de nedescris ce se întâmplă în Ucraina. E inuman!”

Citește și alte știri despre războiul din Ucraina:

Rusul Daniil Medvedev ar putea primi interzis la Wimbledon! » Ce condiții pregătesc englezii

Mircea Lucescu nu e de acord cu măsurile impuse împotriva sportivilor ruși: „În opinia mea, sportul ar trebui să unească oamenii”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
robotzel
robotzel  •  15 Martie 2022, 18:37

Rusi ***. Acceptati rezultatul actiunilor voastre voastre criminale!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează