INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

"Tata" Puiu din Premier League » Unul dintre cei mai în vogă antrenori are cele mai ciudate superstiții: detergentul, lămâia și obsesia de la care nu se abate

Articol de - Publicat sambata, 28 octombrie 2017 09:59

Mauricio Pochettino are o mulțime de superstiții, fixații și ciudățenii, legate de echipă și metodele de antrenament. Managerul lui Tottenham și le dezvăluie în jurnalul "Brave New World".

Mauricio Pochettino e un personaj deosebit în Anglia, și nu numai pentru rezultatele excelente cu Tottenham. Unul dintre cei mai în vogă manageri ai momentului, argentinianul de 45 de ani cu un stil inconfundabil a devenit mai simpatic după dezvăluirile din "Brave New World", un fel de jurnal personal oficial care va fi publicat curând și în care descoperim superstițiile și maniile lui "Poche".

1. Alege detergentul
Are o fixație pentru detergentul folosit la club pentru a spăla echipamentul echipei. Managerul se ocupă personal să aleagă mereu aroma și produsul.

2. O lămâie pe birou

De pe biroul său nu lipsește niciodată lămâia. El admite că o folosește pentru a absorbi energiile negative prezente în jurul său.

3. 10 minute la ralanti
E obsedat de rutină. Zilnic, după ce urcă în mașină, rămâne 10 minute pe loc cu motorul pornit. Și ascultă Robbie Williams, mai ales piesa "Love My Life".

4. Decide meniul
Nu acceptă abateri de la meniu și e atent la orice detaliu al alimentației jucătorilor. Cine nu i se supune plătește, vezi cazul lui N’Koudou, trimis acasă.

5. Interzis la psiholog
Nu intră niciodată în vestiar înaintea antrenamentului. Și nu le dă voie jucătorilor să consulte un psiholog: "Veniți și discutați cu mine cât mai mult!". 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  28 Octombrie 2017, 13:49

Ei ,vezi ca exista o deosebire ? Pe Pochetino nu il intereseaza nici un psiholog, dar "tata" Puiu al nostru... nu putea in ruptul capului, sa faca selectia la nationala ,fara sfaturile "psihologului" din Pipera !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează