INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LA LIGA

Un club din La Liga se teme: „Dacă declanșăm al doilea val de coronavirus?” » Reacția șefului Ligii e incredibilă

Jucătorii lui Eibar se tem de coronavirus // FOTO: Guliver/GettyImages
Jucătorii lui Eibar se tem de coronavirus // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2020 20:27

Jucătorii lui Eibar au dat un comunicat în care își exprimă îngrijorarea de a relua prea repede LaLiga. Javier Tebas, președintele Ligii spaniole, le-a transmis: „Riscăm mai mult mergând la farmacie decât antrenându-ne".

Spaniolii sunt gata să înceapă din nou pregătirea în această săptămână, după ce guvernul de la Madrid le-a permis să reia antrenamentele. Însă nu toți jucătorii ar ieși imediat pe gazon. Unii sunt circumspecți. Le e teamă pentru ei, pentru familiile și apropiații lor.

„Vrem acțiuni înaintea vorbelor. Vrem garanții"

Într-un comunicat dat astăzi și prezentat de presa iberică, jucătorii lui Eibar (locul 16 în LaLiga) și-au manifestat neliniștea pentru restartul campionatului. 

„Suntem îngrijorați de a relua o activitate care ne împiedică să respectăm prima recomandare a tuturor experților: distanțarea", s-au plâns bascii.Au explicat și de ce le e frică: „Făcându-ne meseria, ne este teamă de a fi infectați și de a infecta familiile noastre, prietenii. Ne e teamă să nu contribuim și noi la un al doilea val al epidemiei".Au încheiat limpede: "„n ceea ce privește sănătatea noastră, vrem acțiuni înaintea vorbelor. Vrem garanții".

„Printre sentimentele oamenilor există și frica"

Reacția președintelui ligii spaniole la acest comunicat a fost stupefiantă. „Riscăm mai mult mergând la farmacie decât antrenându-ne", a declarat Javier Tebas. „Printre sentimentele oamenilor există și frica, dar revenirea pe teren este sigură".Tebas insistă ca LaLiga să se joace din nou în iunie, urmând să se încheie la sfârșitul lui iulie sau cel târziu la începutul lui august.

VIDEO. Fotbaliștii din Liga 1 intră de azi în izolare totală

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

S-a întors în Italia, dar nu are voie la antrenamente » Cristiano Ronaldo, în carantină timp de două săptămâni

Thibaut Courtois, săgeți către marea rivală: „Barcelona campioană? Nu ar fi corect, suntem echipa mai bună!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează