INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INOVAȚIE

Tehnologia în fotbal: pe unii îi încurcă, alții sunt deja în viitor! Wolfsburg, inovație spectaculoasă pe stadion

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 15:56

Tehnologia în fotbal: dacă în Liga 1 abia s-a trecut de etapa vânzării semințelor în tribune, în Bundesliga viitorul bate la ușă. Nemții au instalat un sistem 5G la Wolfsburg, acolo unde spectatorii au parte de noul sistem de realitate augmentată. 

Clasament Bundesliga

Cu ajutorul noii tehnologii 5G, spectatorii prezenți în tribunele din Bundesliga vor putea vedea statisticile meciului în timp real. Și nu e vorba doar de numărul de ocazii sau de cornere, ci și date despre jucătorii aflați in teren. 

Fiecare dintre cei prezenți pe stadion va avea acces la aceste informații folosind o aplicație de telefon. Îndreptând camera telefonului spre teren, pe ecran vor apărea date precum numărul de kilometri parcurși, viteza de deplasare, numărul de pase, procentajul de reușită al acestora și așa mai departe. Deocamdată, doar spectatorii lui Wolfsburg beneficiază de acest sistem, însă nu va mai dura mult și el se va folosi pe toate stadioanele din Bundesliga. 

Aplicația, bună pentru meciul cu Leipzig!

În etapa din weekend, suporterii lui Wolfsburg (locul 7) vor putea face uz de această aplicație chiar împotriva unui adversar de top. Leipzig, a doua clasată, vine pe Volkswagen Arena, iar disputa se anunță extrem de interesantă. Gazdele sunt la 1 punct de Schalke, ocupanta ultimei poziții ce duce în Europa, în vreme ce oaspeții sunt la 3 puncte de liderul Bayern Munchen.

VEZI ȘI:

Derapaj sexist la prezentarea lui Adil Rami la noua echipă: „A adus ce e mai bun de la Pamela Anderson”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (2)
2947853518578577
Alexandru Tudoran  •  03 Martie 2020, 19:30

Mare *** poleit cu aur.Nu inteleg, vii sa te uiti la meci sau sa joci football manager.E penibil unde am ajuns cu tehnologia ***, dar e bine ca in 100 de ani maxim ne sterge planeta asta existenta.*** cu fite,asta este omul!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mioriticul
mioriticul  •  03 Martie 2020, 17:02

în Liga 1 abia s-a trecut de etapa vânzării semințelor în tribune ... la fecesebe s-a putut trece ușor de aceasta etapa in momentul in care n-au mai venit spectatori.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează