INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ACHIZIȚII

Telefoanele care au cucerit vedetele » Pe ce au cheltuit Neymar și Messi câte 5.000 de lire sterline: „Un produs incredibil”

Thiago Silva, Neymar și Mbappe și-au cumpărat telefoane de la iDesign Gold // foto: Instagram +20   FOTO
Thiago Silva, Neymar și Mbappe și-au cumpărat telefoane de la iDesign Gold // foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 14:49 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 15:26

Tot mai multe vedete din lumea fotbalului își achiziționează iPhone-uri placate cu aur de 24 de carate. Neymar (28 de ani) și Lionel Messi (33) sunt doar câteva nume mari care dețin luxoasele telefoane realizate de iDesign Gold.

Pe lângă fotbaliștii cu renume care au plătit 5.000 de lire pentru telefoanele placate cu aur, pe lista cumpărătorilor se află și alte vedete, precum Conor McGregor, Tyson Fury, Floyd Mayweather sau Katie Price, informează The Sun.

Lionel Messi și Neymar, mulțumiți de noile telefoane

iDesign Gold are o serie de review-uri importante pe propriu site. Lionel Messi, care a cumpărat un iPhone XS Max placat cu aur de 24 de carate, a descris telefonul drept „un produs incredibil cu design impresionant”, în timp ce Neymar a fost mai concis: „Incredibilă calitate”. Brazilianul a acordat și 5 stele companiei.

foto: Instagram @ idesigngold
foto: Instagram @ idesigngold
foto: Instagram @ idesigngold
foto: Instagram @ idesigngold
foto: Instagram @ idesigngold
+16 FOTO

Pe pagina de Instagram a companiei, vedete precum Roberto Carlos, Saul Niguez, Hakim Ziyech, Floyd Mayweather, Kylian Mbappe sau Thiago Silva se pozează cu telefoanele sau husele lor personalizate.

iDesign comercializează nu doar telefoane personalizate, cât și huse. Acestea din urmă costă între 200 și 500 de lire sterline și sunt disponibile într-o varietate de culori, în timp ce telefoanele costă de la 2.000 până la 5.000 de lire sterline.

VIDEO. 17 ani de la debutul lui Leo Messi la Barcelona

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Cea mai slabă Barcelona din ultimii 25 de ani: „Sezon aruncat la gunoi! Revoluția promisă, o minciună” + Reacția incredibilă a lui Koeman

Tottenham - Manchester City 2-0. Primul titlu după 60 de ani? Jose Mourinho, premieră istorică în fața lui Guardiola + ultima aroganță: „Am dormit ca un copil”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
10206442810761668
Gabriel Negrila  •  23 Noiembrie 2020, 13:23

Nu este p... cine cere, este p... cine da! Bravo lor daca gasesc sa vanda un produs, mai scump cu 4k lire, pentru ca are niste margini de aur, care oricum nu se vad din husa de protectie.

caoradea
caoradea  •  23 Noiembrie 2020, 00:00

Tot 2x2 o sa primeasca si ei,degeaba au bani si telefon placat cu aur.... Mintea lor ar trebui placat...

dakesis
dakesis  •  22 Noiembrie 2020, 22:32

Cu ***, cu ***!! musai cu ***!:)) deh, daca accepti sfaturi de stil de la niste fotbalisti, la ce te poti astepta? Cam la articolase din astea copiate din fituici ca the Sun. O gramada de presa de sport de calitate in UK, dar vasnicii nostri jurnalisti aleg sa scrie despre ***, ca atat inteleg ei, saracii...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează