CAMPIONATE  ·  TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 2-0

Tottenham - Manchester City 2-0. Primul titlu după 60 de ani? Jose Mourinho, premieră istorică în fața lui Guardiola + ultima aroganță: „Am dormit ca un copil”

Jose Mourinho l-a învins pentru întâia oară în carieră de două ori la rând pe rivalul Pep Guardiola, un dublu 2-0 împotriva lui Manchester City. Foto: Guliver/GettyImages
Jose Mourinho l-a învins pentru întâia oară în carieră de două ori la rând pe rivalul Pep Guardiola, un dublu 2-0 împotriva lui Manchester City. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 14:29 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 14:30

Jose Mourinho l-a învins pentru întâia oară în carieră de două ori la rând pe rivalul Pep Guardiola, un dublu 2-0 împotriva lui Manchester City, și poate cuceri titlul cu Tottenham în acest sezon, o performanță așteptată de Spurs din 1961.

"După această victorie, am petrecut o seară liniștită, m-am uitat la Atlético-Barcelona și am dormit ca un copil". Pentru José Mourinho, acesta poate fi sezonul revenirii sale, sezonul unei noi ascensiuni în vârful Premier League.

"Vrem doar să câștigăm fiecare meci"

La șase ani de la titlul cu Chelsea, portughezul visează la alt triumf. Tottenham e exact imaginea succesului mourinhan. Apărare supraaglomerată, aproape imposibil de fisurat, și contre mortale, cu doi atacanți în mare formă, poate cel mai bun duet ofensiv al momentului în Anglia: Kane - Son.

Managerul care se apropie de 58 de ani (îi va împlini pe 26 ianuarie) spune că "e un sentiment plăcut să fii primul, dar Spurs nu luptă pentru titlu", deși e sus de tot. "Nu este acesta obiectivul nostru. Vrem doar să câștigăm fiecare meci".

Tocmai l-a învins pe Guardiola și nu e deloc o întâmplare. E a doua oară la rând în acest an când îl bate pe eternul său rival. 2-0 pe 2 februarie, 2-0 sâmbătă. E o premieră pentru Mou această dublă victorie în fața lui Pep.

7 victoriiare Mourinho în duelurile directe cu Guardiola, care l-a învins de 11 ori (au mai fost 6 egaluri)

Așa sunt echipele lui Mourinho. Dacă greșești, te pedepsesc pe contraatac. Ne-au dat două goluri din trei șuturi
Pep Guardiola, manager Man. City

Cele mai tari parade ale lui Lloris în tricoul lui Tottenham

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:Un angajat care pregătea sicriul lui Maradona a deschis capacul și și-a făcut o poză, apoi a postat imaginea
Libertatea
Comentarii (1)
pma77  •  22 Noiembrie 2020, 15:12

Mou is back!

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Cupa României
Chindia - Hermannstadt
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:45 Fotbal, Cupa României
Prograsul Spartac - Universitatea Craiova
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga
Wolfsburg - Werder Bremen
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Valladolid - Levante
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 3
22:00 Fotbal, Ligue 1
Strasbourg - Rennes
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet
Liga 1