INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Marius Șumudică a ajuns pe locul 4 în Turcia! Mesaj pentru contestatari: „Mă criticau. Sunt singurul care joacă așa și uite ce am făcut!”

Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu
Marius Șumudică // foto: Facebook @ Gaziantep Futbol Kulubu

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 12:46 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 13:52

Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică (49 de ani), s-a impus în fața lui Denizlispor, scor 1-0, iar la finalul meciului antrenorul român a avut un mesaj pentru contestatari.

În finalul sezonului trecut, Gaziantep s-a impus la Denizlispor cu același scor, iar în Turcia s-a vehiculat ideea că Șumudică a încercat cu orice preț să își ajute fosta echipă, Kayserispor, în lupta pentru evitarea retrogradării. În cele din urmă, nicio echipă nu a retrogradat, după ce oficialii fotbalului turc au decis să schimbe formatul primei ligi, însă Șumudică a ținut să adreseze acele zvonuri după victoria de ieri.

Marius Șumudică: „Sunt singurul care joacă 3-5-2”

„Când am ajuns prima dată aici, unii jurnaliști mă criticau. Doar echipa mea joacă cu un sistem 3-5-2 în campionat acum. Cu acest sistem, suntem pe locul 4. Le urez succes celor de la Denizlispor în următoarele meciuri. După ce am câștigat aici sezonul trecut, s-a crezut că am ajutat alte echipe, au apărut astfel de zvonuri, dar după acel meci am bătut celelalte echipe din zona retrogradării atât acasă, cât și în deplasare”, a declarat Șumi, citat de Olay.

Despre prestația echipei, antrenor a spus: „Avem două victorii consecutive. Nu le-am dat multe șanse, nu le-am oferit oportunități. Cred că am jucat foarte bine din punct de vedere tactic. Îmi felicit jucătorii, au înțeles ce aștept de la ei și acest lucru s-a reflectat în teren”.

Avem o zi să ne bucurăm de victorie. Avem un meci de cupă în fața noastră, o să-mi pregătesc echipa pentru el. Apoi avem o partidă cu Malatyaspor acasă. Să vedem ce se va întâmpla - Marius Șumudică, antrenor Gaziantep

Victoria a urcat-o pe Gaziantep pe locul 4 în Turcia, însă echipa lui Șumudică poate coborî mai multe poziții până la finalul rundei, în funcție de rezultatele înregistrate de celelalte echipe. 

VIDEO. Marius Șumudică, dezvăluiri tari din Turcia: „Intru în transă, mă deranjez la stomac, nu pot să ies prin oraș!”

Citește mai multe știri despre stranieri:

Momente delicate pentru Boloni în Grecia » Înjurat de fanii lui Olympiakos, a explodat în timpul interviului: „Opriți-vă!”

VIDEO Nicolae Stanciu, victorie la scor de tenis cu Slavia Praga! Cum a ieșit în evidență românul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sibelius
sibelius  •  22 Noiembrie 2020, 17:00
Postat de anti.cioban pe 22 Noiembrie 2020, 16:37

Da, ne-a convins Maxim, cand a intrat el cu Iranda de Nord in locul petardei ciobanesti s-a vazut imediat.

Da, da....singura lui calitate e ca "nu a jucat la fcsb". Aia o avea si Florin Antitalent Andone.

anti.cioban
anti.cioban  •  22 Noiembrie 2020, 16:37
Postat de sibelius pe 22 Noiembrie 2020, 15:14

Ce legatura are ce a facut Sumudica la Astra cu ce e acum la Astra? A avut un lot bun la Astra si a castigat campionatul. E drept, acum are 14 puncte din 9 meciuri, dupa 5 etape nu avea nicio victorie, iar echipa de 16 il poate egala la numar de puncte(are doua meciuri in minus). Hai sa asteptam pana se termina turul sa vedem unde e. Despre "valoarea" campionatului te-au convins, sper, Maxim si Tosca, ambii titulari la Sumudica.

Da, ne-a convins Maxim, cand a intrat el cu Iranda de Nord in locul petardei ciobanesti s-a vazut imediat.

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  22 Noiembrie 2020, 15:47

Macar Sumi mai misca ceva. Fotbalul nostru e vai de capu lui, iar Astra e in aceeasi agonie ca Dinamo

Vezi toate comentariile (10)
Comentează