INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PANATHINAIKOS

Momente delicate pentru Boloni în Grecia » Înjurat de fanii lui Olympiakos, a explodat în timpul interviului: „Opriți-vă!”

Ladislau Boloni a răbufnit / foto: captură @ Nova Sports
Ladislau Boloni a răbufnit / foto: captură @ Nova Sports

Articol de - Publicat duminica, 22 noiembrie 2020 08:50 / Actualizat duminica, 22 noiembrie 2020 09:17

Incident pe „Karaiskakis”, la sfârșitul meciului Olympiakos - Panathinaikos, scor 1-0, disputat fără spectatori. Ladislau Boloni (67 de ani) a întrerupt interviul și a plecat la vestiare după ce a fost înjurat de ultrașii adverși care pătrunseseră în tribune.

Chemat de urgență să salveze o echipă aflată în cădere liberă, care nu mai bătea pe nimeni, Loți Bölöni a semnat cu Panathinaikos pe 19 octombrie și, de atunci, verzii s-au trezit, au început să joace mai bine și să câștige primele meciuri. Problemele nu au dispărut însă. 

După două victorii, au pierdut de două ori la rând, ultima oară sâmbătă, 0-1 în derby-ul din deplasare cu Olympiakos. Au dominat total repriza secundă, fără să înscrie, deși au avut ocazii. Și Pao e pe locul 9, cu 9 puncte în 9 etape, la zece puncte în spatele liderului Oly, care are doar șapte întâlniri în acest campionat.

Panathinaikos a reacționat: „Martorii unei situații inacceptabile, dar tolerate de poliție”

Supărat, la sfârșitul partidei, antrenorul în vârstă de 67 de ani comenta eșecul amar în interviul pentru televiziunea NOVA. Era la marginea terenului, când mai mulți fani ai lui Olympiakos au pătruns în tribunele arenei „Karaiskakis” (deși meciul s-a jucat fără spectatori) și l-au insultat zgomotos. 

La un moment dat, furios, a erupt, urlând la ei în franceză: „La naiba, opriți-vă!”. I-a spus translatorului că nu mai poate continua discuția într-o asemenea gălăgie. A încercat să-și ducă ideea până la capăt, dar a fost din nou înjurat, fluierat, huiduit. S-a oprit și a plecat spre vestiare

Clubul atenian a reacționat. „Încă o dată, pe același stadion, într-o partidă disputată cu porțile închise în mijlocul unei pandemii, am fost martorii unei situații inacceptabile, cu fanii gazdelor purtându-se necontrolat, însă tolerați de poliție”, a protestat Panathinaikos într-un comunicat.

Urmează deplasări cu AEK și PAOK

Bölöni a trecut însă peste acest incident. Se gândește la confruntările care îl așteaptă. În următoarele patru etape, are cele mai dificile deplasări: cu AEK Atena, pe 6 decembrie, și cu PAOK Salonic, două săptămâni mai târziu.

5 meciuriare Bölöni la Panathinaikos: două victorii, un egal și două înfrângeri

Sunt mulțumit de imaginea echipei în repriza a doua. Am dat totul, am jucat bine. Plecând de la această imagine, putem păstra aspectele pozitive și face pași înainte. Ce ne-a lipsit? Concentrarea la finalizare. Am ratat ocazii foarte mari - Laszlo Bölöni, antrenor Panathinaikos

Alt jucător supărat la schimbare

Etapa trecută, la 0-1 cu Atromitos, atacantul italian Macheda s-a enervat când a fost schimbat de Bölöni după o oră de joc, a ieșit bombănind și a aruncat o sticlă de apă pe pista de atletism de la marginea terenului. Antrenorul a ignorat gestul său nervos și, sâmbătă, cu Olympiakos l-a folosit tot meciul, peninsularul ratând o ocazie mare, chiar din fața porții. 

Împotriva campioanei, alt jucător s-a supărat în momentul în care a fost înlocuit. În minutul 64, Chatzigiovanis s-a oprit în fața lui Bölöni și l-a întrebat de ce l-a scos. Tehnicianul nu i-a răspuns. Doar i-a făcut semn să stea pe bancă.

Momente delicate pentru Boloni în Grecia » Înjurat de fanii lui Olympiakos, a explodat în timpul interviului: „Opriți-vă!”
foto: captură @ Nova Sports

VIDEO. Dani Coman despre marile greșeli ale carierei: „Boloni era la Sporting și îmi făcuse o ofertă, nu trebuia să vorbesc cu anumite persoane”

Citește mai multe știri despre stranieri:

VIDEO Nicolae Stanciu, victorie la scor de tenis cu Slavia Praga! Cum a ieșit în evidență românul

Juventus - Cagliari 2-0 » VIDEO Cristiano Ronaldo, decisiv! Portughezul a adus victoria lui Juve în fața echipei lui Răzvan Marin

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează