INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Olympiakos - Panathinaikos 1-0 » Boloni pierde primul derby la Panathinaikos, dar merita un egal. Două ratări uriașe!

Olympiakos - Panathinaikos 1-0 FOTO: twitter.com/olympiacosfc
Olympiakos - Panathinaikos 1-0 FOTO: twitter.com/olympiacosfc

Articol de - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 22:00 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 22:04

Panathinaikos, echipa antrenată de Ladislau Boloni, a pierdut derby-ul rundei #9 din campionatul Greciei, scor 0-1 cu Olympiakos.

  • Panathinaikos nu a mai învins-o pe Olympiakos în deplasare din 2014, 3-0 pe 2 martie

Campioana Olympiakos a dominat prima repriză. Atunci a marcat golul victoriei (1-0). După pauză, Pao a controlat meciul, dar a ratat de două ori din careul mic. O dată, jucătorul verzilor era singur cu portarul. A doua oară, cu jumătate de poartă în față, șut peste din 5 metri. Loți Bölöni rămâne pe locul 9.

Păcat, Loți! Bölöni ar fi meritat măcar un punct la primul său derby pe banca lui Panathinaikos. A jucat foarte bine în repriza a doua, dar a pierdut, la limită, 0-1 în deplasarea de pe "Karaiskakis" cu Olympiakos. A doua sa înfrângere suferită în cele cinci meciuri disputate de când a semnat cu verzii. Rămâne pe locul 9, cu 9 puncte după 9 etape. Numărul 9 e peste tot și nu e bine. Pao are patru eșecuri și trei egaluri!

Cartonaș galben în minutul 6

Antrenorul în vârstă de 67 de ani s-a enervat de la început, protestând la deciziile arbitrului portughez Artur Soares Dias. Și a primit cartonașul galben în minutul 6, fiind avertizat că va fi trimis în tribună dacă va continua astfel. Nu a fost eliminat.

Prima repriză i-a aparținut lui Oly. O dominare limpede. Și campioana a înscris în minutul 21. Argentinianul Facundo Sánchez, fundașul dreapta al oaspeților, a căzut după un duel cu Rafinha (a acuzat fault în atac, dar "centralul" nu a reacționat), momentul care a hotărât faza. Rămas liber, brazilianul a centrat, Randjelovici a reluat din 6 metri, însă portarul Dioudis a respins incredibil. Din mijlocul careului, Fortounis a deschis scorul cu un șut în vinclu. 1-0.

Până la pauză, Panathinaikos nu a avut decât o șansă. Lovitura de cap a căpitanului Kourmpelis, la o palmă de bară.

Vezi AICI VIDEO cu golul!

Dacă nu marchezi nici din careul mic...

În vestiar, după 45 de minute, Bölöni a făcut două schimbări. Xavier și Alexandropoulos în locul lui Juankar și Schenkeveld. A mutat bine Loți. Repriza a doua le-a aparținut verzilor, care au controlat jocul și și-au creat cel puțin două șanse uriașe de a egala. Mai întâi Alexandropoulos, singur cu goalkeeperul, însă José Sá și-a salvat echipa cu un super reflex. Apoi, Macheda a rămas cu jumătate de poartă în față, în interiorul careului mic. José Sá era depășit. Și totuși, Macheda a tras peste! A ratat golul unei remize pe care oaspeții ar fi meritat-o.

Olympiakos - Panathinaikos 1-0

Olympiakos - Panathinaikos, echipe de start:

Olympiakos: Sa - Drager, Semedo, Cisse, Rafinha - M'Vila, Bouchalakis, Camara - Randjelovic, Fortounis, Masouras
Antrenor: Pedro Martins

Panathinaikos: Dioudis - F. Sanchez, Schenkeveld, Poungouras, Zagaritis - Kourbelis, Mauricio - Chatzigiovanis, Macheda, Juankar - Carlitos
Antrenor: Ladislau Boloni

Citește mai multe știri despre stranieri:

Marius Șumudică, victorios în fața echipei lui Costel Pantilimon! Euforie în vestiarul lui Gaziantep după meci

Florin Prunea, revoltat după anunțul lui Tătărușanu: „O să vorbesc cu el. Nu e posibil așa ceva!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
 •  22 Noiembrie 2020, 06:05

Rețea socia1ă pentru *** care reunește oamenii care doresc să facă *** *** - www︎.︎PrintLee︆.︆net

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  22 Noiembrie 2020, 04:05

Vrei să ai un f1ingg de o noapte ? Disccuție pe www︎.︎PrintLee︆.︆net cu persoanne cu ace1eași interese

rocky2
rocky2  •  21 Noiembrie 2020, 22:33

A pierdut totusi in fata gigantului OLY, care nu prea are rival de multi ani! Pana e in reconstructie si cred ca Loţi e omul potrivit pt asta!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează