INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EVERTON - MANCHESTER UNITED

Ten Hag va fi înlocuit de un antrenor care în 2013 era să moară pe bancă

Mitchell van der Gaag
Mitchell van der Gaag

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 10:17 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 14:58

Suspendat o etapă, Erik ten Hag nu va sta duminică pe banca lui Manchester United, cu Everton. El va fi înlocuit de secundul Mitchell Van der Gaag, care în 2013, când o pregătea pe Belenenses, era să moară pe bancă. Are probleme cu inima și poartă pacemaker și defibrilator.

Erik ten Hag n-o va putea conduce pe Manchester United, duminică, împotriva lui Everton, pe Goodison Park. Managerul olandez este suspendat după ce, în partida cu Luton Town, a văzut un al treilea cartonaș galben.

Listă neagră cu 15 nume! La ce jucători vrea să renunțe Manchester United
MANCHESTER UNITED
Listă neagră cu 15 nume! La ce jucători vrea să renunțe Manchester United

Cu Everton, pe banca lui Manchester United va fi secundul Mitchell van der Gaag

Pe bancă va sta secundul său, Mitchell Van der Gaag. El a fost asistentul lui Ten Hag și la Ajax Amsterdam și l-a urmat pe Old Trafford în vara lui 2022, când acesta a semnat cu United.

În trecut, Van der Gaag a fost el însuși antrenor principal, în Portugalia, în Cipru și în Olanda. În 2013, când o pregătea pe Belenenses, el a suferit un stop cardiac pe bancă, în timpul unui meci cu Maritimo Funchal (1-0).

Mitchell van der Gaag poartă stimulator cardiac și defibrilator. În 2013 l-au salvat

A fost nevoie de defibrilator pentru a fi readus la viață. Vorbind la acea vreme, el a explicat: „Sunt bine acum, a fost un lucru foarte violent ce mi s-a întâmplat. Am o problemă cu inima, dinainte de a ajunge la Belenenses. Port stimulator cardiac și defibrilator.

Sâmbătă, în timpul jocului, m-am simțit rău și am primit două șocuri și unitatea mi-a salvat viața. Trebuie să renunț la job pentru că viața este mai importantă. Acum, doctorul este antrenorul meu".

În carieră, Van der Gaag le-a mai pregătit, ca principal, pe Maritimo, Ermis Aradippou, FC Eindhoven, Excelsior și NAC Breda înainte de a prelua echipa de tineret a lui Ajax

2 ani,începând din septembrie 2013, a stat Van der Gaag departe de fotbal, din cauza problemelor cu inima

Mai puteți citi:

Andres Iniesta și Juan Mata sunt campioni în Japonia! Vissel Kobe a câștigat primul titlul din istorie

La patru goluri de recordul clubului, Antoine Griezmann este sincer și modest: „Trebuie să merit ca să fiu considerat o legendă a lui Atletico!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mr90
mr90  •  25 Noiembrie 2023, 15:57

*** stiriile voastre de doi bani ! "Inlocuit ??????"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează