INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PORTUGALIA

Tensiune la Atletico Madrid » Diego Simeone l-a pus la punct pe rebelul Joao Felix: „Nimeni din echipa asta nu e deasupra clubului!”

Joao Felix/ foto Imago Images
Joao Felix/ foto Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 26 iulie 2023 18:43 / Actualizat miercuri, 26 iulie 2023 18:43

Joao Felix a încercat să forțeze plecarea de la Atletico, afirmând că „Barcelona a fost întotdeauna prima mea alegere, mi-ar plăcea să mă alătur Barcei”. Dar antrenorul i-a replicat: „Atletico e mult mai important decât noi toți”. Și portughezul e cu madrilenii în turneul din Coreea de Sud.

Transferat în vara lui 2019 de la Benfica pentru 127,2 milioane de euro, când avea doar 19 ani, Joao Felix a marcat 34 de goluri și a pasat decisiv de 18 ori în 131 de meciuri la Atletico Madrid. 

După trei sezoane și jumătate, a fost împrumutat la Chelsea în ianuarie 2023 pentru șase luni. Portughezul ar fi vrut să continue la Londra, dar clubul albastru nu l-a păstrat și s-a întors la Atletico. Unde nu dorește să rămână.

Delegație pentru Harry Kane: „Decizia este foarte aproape!”
GERMANIA
Delegație pentru Harry Kane: „Decizia este foarte aproape!”

Joao Felix vrea să plece la Barcelona: „A fost visul meu de când eram copil". Dar antrenorul Xavi nu insistă pentru el

De când a reluat pregătirea la Madrid, a fost nervos, s-a certat cu directorul sportiv Andrea Berta pe teren, la antrenament, și i-a dat un interviu incendiar expertului în mercato Fabrizio Romano. „Barcelona a fost întotdeauna prima mea alegere și mi-ar plăcea să mă alătur Barcei. A fost visul meu de când eram copil", i-a spus Joao Felix jurnalistului, încercând să forțeze ruptura și să poată ajunge pe Camp Nou.

Dar nu e atât de simplu. În situația Barcelonei, și împrumutul acestuia, cu salariul său anual de 9,4 milioane de euro, ar fi dificil. În plus, Xavi nu consideră transferul lui Felix esențial și, de aceea, antrenorul blaugrana nu insistă pentru el. Îi place mai mult lui Joan Laporta, însă președintele nu-i impune jucători tehnicianului.

E posibil ca Joao Felix să înceapă sezonul tot la Atletico

Momentan, lusitanul e jucătorul lui Atletico, mai are contract la „colchoneros" până în 2027. Dacă nu apare vreo ofertă bună, e posibil să înceapă sezonul tot în alb și roșu. Și Diego Simeone l-a pus la punct astăzi.

Madrilenii sunt în Coreea de Sud pentru turneul asiatic, iar antrenorul a declarat: „Nimeni din echipa asta, niciunul dintre noi nu este deasupra clubului. Atletico e mult mai important decât noi toți. Să fie clar, nimeni, dar nimeni nu e mai presus decât Atletico". Aluzie limpede la Joao Felix. Cât timp va rămâne la această echipă, trebuie să o respecte.

Portughezul s-a oprit la antrenamentul de azi și s-a plâns de dureri musculare. Nu joacă mâine, în primul meci, contra unei selecționate sud-coreene. Va evolua probabil duminică, împotriva lui Manchester City.

Citește și: 

Delegație pentru Harry Kane: „Decizia este foarte aproape!”

„Pe Sepsi o așteaptă infernul!”» Anunțul bulgarilor înaintea duelului din Conference League + UEFA a închis sectorul ultrașilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează