INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Tensiune la Barcelona » Vestea dură dată de Koeman lui Suarez!

Tensiune la Barcelona » Vestea dură dată de Koeman lui Suarez!
Tensiune la Barcelona » Vestea dură dată de Koeman lui Suarez!

Articol de - Publicat luni, 24 august 2020 15:21 / Actualizat luni, 24 august 2020 15:22

Noul antrenor blaugrana, Ronaldo Koeman, l-a anunțat pe atacantul uruguayan Luis Suarez că nu mai contează pe el, a dezvăluit postul de radio catalan RAC1.

Ceea ce se zvonea de când a fost numit Ronald Koeman la Barcelona începe să prindă tot mai mult contur. Luis Suárez, 33 de ani, din 2014 pe "Camp Nou", nu mai are viitor în tricoul blaugrana.

Potrivit postului de radio catalan RAC1, foarte apropiat de club, antrenorul olandez l-ar fi sunat pe golgeterul uruguayan, care era în vacanță cu familia, în Pirinei. Și l-ar fi anunțat că nu mai contează pe el.

Suárez, sub contract cu Barcelona până în 2021, e curtat de Ajax, dar are oferte și din Statele Unite și din Golful Persic.

În locul lui, Koeman ar vrea să-l transfere pe compatriotul său Memphis Depay, atacantul lui Olympique Lyon.

198de goluri a marcat Luis Suárez în 283 de meciuri jucate în șase ani la Barcelona

Se întâmplă și la case mai mari! Gafa lui Sergiu Buș, devansată de Neymar » Ce a scris brazilianul după finala Ligii Campionilor

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
dinamo100
dinamo100  •  25 August 2020, 07:02

Prostii gazetaresti. Nu cred ca Koeman se repede sa-i spuna lui Suarez ca nu mai conteaza pe el! Suarez nu e inca o epava, e omul care da goluri alaturi de Messi. Iar Depay o fi el bunicel dar nu se compara cu Suarez.

dragos_chiva
dragos_chiva  •  25 August 2020, 02:31

Greșeală mare dacă îl dau afară pe Suarez, mare de tot.

2528389220528911
Ionut Costache  •  24 August 2020, 21:13
Postat de Sorin Moldovan pe 24 August 2020, 20:31

La Barca va fi un an de tranzitie ...la anul presedintele clubului Bartomeu pleaca cu olandezi cu tot.....

Barcelona are nevoie de un an de tranzitie in sensul unei reconstructii prin aducerea de jucatori tineri alaturi de lotul actual si de remotivarea jucatorilor cu experienta (aici rolul important e al antrenorului. Daca doar vor face experimente in stilul Bartomeu va fi o mare problema, pentru ca Messi, Pique sau Busquets nu intineresc si reconstructia dupa ce ei se vor retrage va fi si mai dificila. Nu inteleg de ce Barcelona nu se uita si spre jucatorii produsi de La Masia care au fost dati prea usor. Nu cred ca ar arata rau echipa cu jucatori ca T. Alcantara, Deulofeu, Bellerin, D. Olmo sau Adama Traore (oricum ei nu sunt cu nimic sub transferurile Barcelonei din ultimii ani)...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează