INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - BAYERN

Se întâmplă și la case mai mari! Gafa lui Sergiu Buș, devansată de Neymar » Ce a scris brazilianul după finala Ligii Campionilor

Neymar, după PSG - Bayern 0-1 // foto: Guliver/gettyimages +7   FOTO
Neymar, după PSG - Bayern 0-1 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 14:19 / Actualizat luni, 24 august 2020 15:27

PSG a pierdut finala Ligii Campionilor în fața lui Bayern Munchen, scor 0-1, dar la finalul meciului Neymar (28 de ani) a felicitat formația greșită.

Aflat în tabăra învinșilor, Neymar a scris pe contul personal de Twitter un mesaj de încurajare, în care a ținut să își felicite rivalii. Totuși, a ratat o literă, iar Bayern s-a transformat în Bayer, rivala bavarezilor din Bundesliga.

„Să pierzi face parte din sport. Încercăm totul, luptăm până la final. Mulțumesc pentru sprijin și afecțiune fiecăruia dintre voi. Și felicitări lui BAYER”, este mesajul postat de Neymar. 

Reacția lui Bayer: „Mulțumim, Neymar”

Echipa de social media a clubului german lăudat de Neymar accidental nu a ratat șansa de a intra în prim-plan. Persoana care se ocupă de pagina de Twitter a celor de la Bayer i-a oferit un răspuns savuros brazilianului. „Mulțumesc, Neymar! Nu sunt sigur de ce mă feliciți, din moment ce sunt în vacanță și mă joc FIFA, dar mulțumesc”.

Se întâmplă și la case mai mari! Gafa lui Sergiu Buș, devansată de Neymar » Ce a scris brazilianul după finala Ligii Campionilor

Gafa lui Sergiu Buș: Albania în loc de Armenia

Eroarea lui Neymar amintește de cea a lui Sergiu Buș (27 de ani), atacantul lui FCSB, care a comis-o la finalul partidei cu Astra (scor 3-0). Atacantul a încurcat țările, declarând că Shirak, echipa pe care FCSB o va întâlni în turul I preliminar al Europa League, joacă în Albania! De fapt, Shirak este o echipă armeană.

Urmează meciul cu Shirak, da... Nu știu pe ce loc au terminat, 3 sau 4 în Albania... Nu am căutat pe net nimic despre ei. Vom pregăti meciul de mâine încolo și 100% vom ști și tactic, și ce trebuie sa facem în teren”
- Sergiu Buș

Alte știri despre PSG - Bayern:

Kingsley Coman, omul record! Numărul ireal de trofee câștigate la doar 24 de ani

Bayern Munchen, mașinărie de fotbal! Cifrele unui sezon impecabil

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
pirucul
pirucul  •  24 August 2020, 19:50

tanese , nu va zic nimic? "danke shanke"

3101575123247794
Alice Popa  •  24 August 2020, 16:27

La Neymar poate fi vorba de starea lui dupa finala pierduta... sau de o tasta apasata prea slab. Dar la Sergiu Bus e ceva normal: a respirat aer de Pipera!!!

bazinga
bazinga  •  24 August 2020, 16:23

..iar echipa SHIRAK este de fapt SHREK !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează