INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA

Tevez la Barcelona » Transferul verii în Europa?

Tevez
Tevez

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 31 martie 2011 19:09

Într-un reportaj despre situaţia celor mai bine cotaţi atacanţi din lume realizat de italienii Gazzetta dello Sport, se vorbeşte despre un presupus transfer al lui Tevez la Barcelona. Catalanii însă trebuie să se lupte pentru transferul argentinianului cu Inter Milan.

Carlos Tevez e tentat să părăsească Manchester City, iar Barcelona l-a mai vrut pe vremea cînd evolua la Manchester United. El Mundo Deporivo scrie că în vară, lotul Barcelonei va suferi cîteva modificări, iar Tevez este unul din jucătorii care se afla pe lista de achiziţii.

Tevez ar putea juca la Barcelona alături de alţi trei colegi din naţionala Argentinei, Messi, Mascherano şi Milito. Singurul incovenient este însă salariul foarte mare pe care îl cere jucătorul.

41 de goluri a marcat Tevez în 58 de partide jucate pentru Manchester City

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
terno
terno  •  31 Martie 2011, 23:04

Lui Barcelona ii trebuie un atacant de mare viteza care sa fie pus in valoare de pasele in adancime ale lui Xavi Messi si Iniesta. Cand- l-au luat pe Villa credeau ca il vor inlocui pe Eto'o dar Villa nu mai merge de cateva luni.In schimb Eto'o merge brici la 30 de ani la Inter. Mare greseala au facut ca l-au dat in locul petardei de Ibrahimovici...Tevez e un jucator de forta nu de viteza....Barca are un joc de finete cu pase din prima...Tevez este un buldozer care sa simte bine cand are spatiu cu doi fundasi in spate, dar nu e de Barca...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează