INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

The Times scrie că Man City şi Chelsea au pierdut bătălia pentru Guardiola: ”Pep a ales: Bayern!”

După despărțirea de Barca, vara trecută, Pep și-a luat un an vacanță
După despărțirea de Barca, vara trecută, Pep și-a luat un an vacanță

Articol de - Publicat marti, 11 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 decembrie 2012 20:22

Bavarezii ar fi purtat deja negocieri cu Pere, fratele şi impresarul fostului antrenor al Barcelonei.

Man. City şi Chelsea încă mai speră să-l convingă pe Pep Guardiola, dar seriosul cotidian The Times susţine că se obosesc degeaba: "N-au nici o şansă în faţa lui Bayern". Principalul atu al nemţilor? "Fostul antrenor al Barcelonei preţuieşte mult seriozitatea conducătorilor clubului bavarez".

Preşedintele acestora, Uli Honess, a avansat şi el în vară ipoteza aducerii lui Guardiola, 41 de ani, după ce actualul tehnician, Jupp Heynckes (67 de ani), i-a mărturisit că vrea să se pensioneze. Iar Die Welt a aflat că în background pregăteşte sîrguincios terenul: "A discutat deja cu Pere, fratele şi impresarul lui Guardiola".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
talpaiadului
talpaiadului  •  13 Decembrie 2012, 18:44

Guardiola este un antrenor bunicel, dar in nici un caz mare. Dovada ca Barcelona merge mai bine anul asta, fara el pe banca, decat anul trecut. La Barcelona, jucatorii geniali fac antrenorul mare si nu invers.

arahnomania
arahnomania  •  11 Decembrie 2012, 21:29
Postat de gabynho08 pe 11 Decembrie 2012, 19:53

Daca vrea sa dovedeasca ca este antrenor mare,poate sa o dovedeasca la ac milan,daca ii face pe aia sa joace ca in 2008,este tare.

ti se pare ca in 2008 jucau bine? :)

gabynho08
gabynho08  •  11 Decembrie 2012, 19:53

Daca vrea sa dovedeasca ca este antrenor mare,poate sa o dovedeasca la ac milan,daca ii face pe aia sa joace ca in 2008,este tare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează