INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Este oficial! PSG renunță la Cavani și Thiago Silva, fotbaliști emblematici ai clubului: „A fost o decizie foarte dificil de luat!”

Edinson Cavani (stânga) și Thiago Silva au peste 300 de meciuri la PSG // foto: Guliver/gettyimages
Edinson Cavani (stânga) și Thiago Silva au peste 300 de meciuri la PSG // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat duminica, 14 iunie 2020 07:35

Edinson Cavani (33 de ani) și Thiago Silva (35) vor părăsi PSG în această vară, a confirmat Leonardo (50), directorul sportiv al clubului din Ligue 1.

Celor doi fotbaliști emblematici pentru PSG le expiră contractele în iunie, însă vor rămâne alături de club până ce sezonul va ajunge la final. PSG este încă angrenată în Liga Campionilor, competiție unde s-a calificat în sferturi înainte de pauza impusă de COVID-19.

Directorul sportiv al clubului parizian, Leonardo, a confirmat faptul că cei doi nu vor mai rămâne la PSG: „A fost o decizie foarte dificil de luat. Sunt fotbaliști care au avut un impact imens în istoria clubului”, a spus acesta, citat de Goal.

„A fost o perioadă minunată, dar ajunge la final. A trebuit să luăm o decizie logică, atât din punct de vedere financiar, cât și considerând următoarea generație de jucători care bate la ușă. Poate este decizia greșită, nu știu. Nu există niciodată un moment perfect. Planul este să rămână alături de noi până la finalul lui August, Liga Campionilor încă este în cărți”, a continuat Leonardo.

Cavani și Thiago Silva, peste 300 de meciuri pentru PSG

Edinson Cavani a devenit cel mai bun marcator din istoria lui PSG în cei 7 ani petrecuți în Franța. 200 de goluri a marcat uruguayanul, în 301 meciuri.

22 de trofeea câștigat Cavani alături de PSG: 6 campionate, 4 cupe ale Franței, 5 cupe ale ligii și 7 supercupe

20 de milioane de euro valorează Cavani acum, potrivit Transfermarkt. În ultima perioadă de transferuri, s-a vorbit intens despre posibilitatea ca acesta să ajungă la Atletico Madrid, astfel că madrilenii ar putea să încerce din nou să îl aducă în Spania în vară. De data aceasta, gratis.

Thiago Silva, căpitanul lui PSG, va pleca după 8 ani petrecuți la campioana Ligue 1. Fundașul central brazilian a strâns 310 meciuri pentru parizieni, marcând 17 goluri în acest timp.

4.8 milioane de eurovalorează Thiago Silva la 35 de ani, conform Transfermarkt

23 de trofeea câștigat Thiago Silva alături de PSG: 7 campionate, 4 cupe ale Franței, 5 cupe ale ligii și 7 supercupe

VIDEO. Francezii s-au răzgândit » Ligue 1 oprit prematur, PSG devine campioană!

Citește mai multe știri despre fotbalul internațional:

Moment incredibil în Mallorca - Barcelona! Un fan a intrat pe teren pentru a-l vedea de aproape pe Messi, deși meciul s-a jucat fără spectatori!

Napoli a trecut de Inter și va juca finala Cupei cu Juventus! Meci istoric pentru Mertens

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează