INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BELGIA

Scandal uriaș: Thibaut Courtois a boicotat antrenamentele și următorul meci al Belgiei!

Courtois, în stânga, a boicotat naționala după ce Romelu Lukaku, în dreapta lui, a primit banderola de căpitan // foto: Imago Images +37   FOTO
Courtois, în stânga, a boicotat naționala după ce Romelu Lukaku, în dreapta lui, a primit banderola de căpitan // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 19 iunie 2023 13:31 / Actualizat luni, 19 iunie 2023 13:45

Thibaut Courtois, 31 de ani, se aștepta ca, în absența căpitanului Kevin De Bruyne, accidentat, el să preia banderola Belgiei la 1-1 cu Austria. Dar selecționerul Domenico Tedesco l-a ales pe Romelu Lukaku. Și portarul cu 102 selecții la națională nu a mai vrut să joace cu Estonia!

Tensiuni în vestiarul naționalei Belgiei. Unul dintre liderii echipei, cel mai bun portar al lumii, s-a revoltat împotriva selecționerului Domenico Tedesco!

Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate
DINAMO
Veste importantă pentru Dinamo » Judecătorii s-au pronunțat în privința noului plan de reorganizare! Badea și Fabbrini au pus bețe-n roate

Thibaut Courtois credea că va fi căpitan cu Austria. Acum boicotează naționala!

Cum căpitanul Kevin De Bruyne era accidentat, Thibaut Courtois se aștepta ca el să preia banderola la meciul contra Austriei (1-1), din preliminariile CE 2024. Numai că Tedesco a decis altceva, oferindu-i lui Romelu Lukaku această responsabilitate. L-a mulțumit pe atacantul lui Inter, dar l-a supărat rău pe goalkeeper.

„Thibaut e foarte important pentru noi. Nu pot să vă spun cât de mult îl apreciez”, a declarat selecționerul, dezvăluind că „sâmbătă am avut o discuție cu el și cu Romelu legat de banderolă. Stabilisem ca Lukaku să fie căpitan cu Austria și Courtois cu Estonia”. Cuvintele lui nu l-au convins pe portar.

Thibaut Courtois a boicotat reunirea lotului!

Courtois, numărul 1 la Real Madrid și la „Dracii roșii”, i-a certat pe colegi și în timpul, și la sfârșitul partidei cu austriecii. Iar duminică nu s-a mai prezentat la reunirea lotului, potrivit Het Nieuwsblad, pentru ultima confruntare din această vară, mâine, împotriva Estoniei. 

Și federația belgiană a comunicat astăzi că goalkeeperul cu 102 selecții la națională nu a făcut deplasarea la Tallinn și nu va evolua cu Estonia.

Thibaut Courtois, furios sau doar cu gândul la căsătorie?

Presa flamandă are însă și alte variante ale absenței lui Courtois. Dincolo de supărarea pentru banderolă, portarul în vârstă de 31 de ani (un an mai mare decât Lukaku) ar putea fi ușor accidentat. Sau „dispariția" sa ar putea avea legătură cu căsătoria sa. La sfârșitul lunii, se însoară cu manechinul israelian Mishel Gerzig. 

Mishel Gerzig (foto: instagram/mishelgerzig)
Mishel Gerzig (foto: instagram/mishelgerzig)
Mishel Gerzig (foto: instagram/mishelgerzig)
Mishel Gerzig (foto: instagram/mishelgerzig)
Mishel Gerzig (foto: instagram/mishelgerzig)
+33 FOTO

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Internaționalul olandez a fost condamnat la închisoare cu executare!

Ștefan Radu, la un pas de revenire! Săptămâna viitoare are loc întâlnirea decisivă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
VardyParty
VardyParty  •  19 Iunie 2023, 16:37
Postat de Dino pe 19 Iunie 2023, 15:29

Si nici nu este cel mai bun portar al lumii...asta pe langa ce au mai zis oamenii mai jos

Lasa ca e ‘Kaku cel mai tare atacant de pe planeta. La clătite!!

anti_fcsb_bayern_real_juve
anti_fcsb_bayern_real_juve  •  19 Iunie 2023, 16:15
Postat de xipen pe 19 Iunie 2023, 14:02

Daca acest fotbalist inzestrat, cum este portarul Curtois, a putut sa-i puna "coarne" colegului sau, Kevin De Bruyne, nu merita sa fie Capitan. Antrenorul stie mai bine care este starea de spirit din lotul Belgiei. Curtois este un Tradator. Nu doar pe de Bruyne l-a tradat ci pe intreaga echipa a Belgiei. Ca si coleg, este un gunoi. Acum plange dupa banderola. Ce nesimtit. Ce gunoi. Dar nu mai sunt portari in Belgia?

Sper ca si cocalarul de Courtois sa nu mai joace niciodata la nationala, tinarul portar Vandevoordt de la Genk ar trebui sa joace in locul lui. Sa nu uitam ca nerusinatul de Courtois le-a mincat un titlu de UCL celor de la Atletico in 2014.

chepandy777
chepandy777  •  19 Iunie 2023, 15:35

Bai Theodor Jumătate, esti nesimtit? elimina pozele astea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează