INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CONCURENȚĂ

Thierry Henry l-a ironizat pe Neymar! Ce sfat i-a dat brazilianului pentru a nu rămâne în umbra lui Messi

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de Cristian TomaJURNALISPORT - Publicat miercuri, 21 februarie 2018 16:38

Fostul internaţional francez Thierry Henry l-a ironizat pe Neymar.

Într-un interviu acordat publicaţiei Sport, Henry îl sfătuieşte pe brazilian să să se apuce de alt sport dacă vrea să nu mai stea în umbra lui Messi. În opinia fostului atacant francez, niciun jucător nu este de nivelul argentinianului.

"Nu ştiu dacă Neymar a plecat de la Barcelona pentru a ieşi din umbra lui Messi. Ce ştiu este că toţi jucătorii sunt în umbra lui Messi. Și dacă Neymar nu vrea să rămână în umbra lui Messi, atunci el va trebui să schimbe sportul", a declarat Henry, care în prezent este secundul lui Roberto Martínez la naționala Belgiei.

În vârstă de 26 de ani, Neymar este cel mai scump transfer din istoria fotbalului, după ce PSG l-a achiziționat de la Barcelona în august 2017 pentru 222 milioane de euro. Mulți au crezut la acea vreme că Neymar s-a transferat pentru a putea ieși din umbra lui Messi, brazilianul vrând să devină omul numărul 1 în clubul său.

Cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.de la 180 de milioane de euro, internaționalul brazilian mai are contract cu gruparea de pe Parc des Princes până în iulie 2022.

Henry a precizat ulterior pe Twitter că a glumit și că presa a luat prea în serios cuvintele sale:

29 de partidea jucat Henry în acest sezon în toate competițiile reușind 29 de goluri și 17 assist-uri

38 de jocuri a disputat Neymar în acest sezon în toate competițiile reușind 28 de goluri și 15 assist-uri

surse: mirror.co.uk, marca.com, lesoir.be

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
mishu_74
mishu_74  •  21 Februarie 2018, 17:30

La ce naiba folosesc asemenea articole doar voi stiti. poate doar la umplut spatiul virtual. Neymar era vioara a doua la Barca cu Messi in formatie, nu i se dadea credit destul. Diferenta se vede de cand e la PSG, el e cel care creaza, iar ce face cu mingea e de departe peste ceea ce poate sa faca Messi. insa tot ce conteaza e ca el se simte bine si-si pune talentul si creativitatea in valoare.

ill7ven
ill7ven  •  21 Februarie 2018, 17:05

Unde joaca Henry? :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close