INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Thierry Henry a observat de ce nu-i iese jocul lui Messi la PSG: „E echipa lui Mbappe, Leo este izolat”

Lionel Messi, în albastru // foto: Imago Images
Lionel Messi, în albastru // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 15:56 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 16:57

Thierry Henry (44 de ani), fost coleg cu Lionel Messi (34) la Barcelona între 2007 și 2010, este îngrijorat. Francezul a vorbit despre adaptarea argentinianului la PSG.

Lionel Messi a ajuns la 4 goluri fără gol înscris în Ligue 1. Duminică seara, a avut o prestație ștearsă cu Olympique Marseille, în derby-ul fotbalului francez. Utilizat în dreapta unei linii de 3 jucători din spatele vârfului Mbappe, Lionel Messi nu este la fel de implicat în jocul echipei așa cum era la Barcelona. 

Acest lucru a fost observat de fostul atacant Thierry Henry, care i-a fost coleg lui Messi la Barcelona timp de 3 ani.

Detaliul remarcat de Thierry Henry la PSG: „Messi este izolat, mai bine să joace în centru”

„Este izolat, atinge mingea puțin. Nu aș spune că este trist, dar izolat. Prefer să joace în centru, mi-e greu să-l văd așa. În centru, poate dicta ritmul. Trebuie să găsim o cale prin care Messi, Mbappe și Neymar să joace împreună. Nu cred că Messi poate face diferența din dreapta, deși nu am datele exacte la nivel tactic. Nu are impact, participă la joc mai rar”, a spus Henry, potrivit Diario AS.

„Messi nu vorbește mult, el vorbește pe teren, cu mingea la picior. Pentru moment, e echipa lui Kylian Mbappe. În special el strălucește, iar mingea merge mai mult către el. La un moment dat, va trebui să existe un singur lider, altfel nu poți juca la aceeași viteză. În echipa asta, sunt prea mulți care conduc”, a adăugat Henry.

Pochettino: „Messi s-a integrat complet”

„Leo strălucește de unul singur. Este un jucător care a strălucit la Barcelona, strălucește la echipa națională a Argentinei și la PSG. S-a integrat complet. Este un jucător cu o inteligență mare și cu abilitatea de a se adapta la un nivel de top. Este mai calm, după lunile petrecute aici. Suntem satisfăcuți și fericiți, iar el este foarte fericit să fie în Paris”, spunea recent Mauricio Pochettino, antrenorul de la PSG.

Lionel Messi are 3 goluri la PSG, dar toate au fost înscrise în Liga Campionilor, la 2-0 cu Manchester City și 3-2 cu RB Leipzig. În Ligue 1, a jucat cu Reims, Lyon, Rennes și Marseille.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Apt de joc cu Islanda și Liechtenstein? Ce spune Răzvan Lucescu despre accidentarea lui Mitriță: „Asta mi-a transmis”

Fotbalistul de 20 de ani despre vorbește toată lumea, după Olympique Marseille - PSG! A câștigat 4 din 5 dueluri directe cu Mbappe

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
traian_v
traian_v  •  25 Octombrie 2021, 17:26

"Lionel Messi a ajuns la 4 goluri fără gol înscris în Ligue 1". Jurnalismul de GSP...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează