INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVALITATE

Jucătorul care a împărțit vestiarul și cu Mbappe, și cu Haaland a dat verdictul: „El e mai bun”

Erling Haaland și Kylian Mbappe // Foto: Getty Images
Erling Haaland și Kylian Mbappe // Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 februarie 2022 12:37 / Actualizat duminica, 06 februarie 2022 12:46

După ce a fost coechipier cu Kylian Mbappe (23 de ani) la PSG și acum joacă alături de Erling Haaland (21), la Borussia Dortmund, Thomas Meunier (30) a dezvăluit pe cine consideră un jucător mai bun dintre cei doi.

Kylian Mbappe și Erling Haaland au avut o ascensiune fulminantă în ultimii ani. Cei doi sunt considerați fotbaliștii care vor domina fotbalul mondial mondial în următoarele sezoane, luptându-se an de an pentru titlul de cel mai bun fotbalist al lumii. 

Fundașul dreapta belgian, Thomas Meunier, unul dintre puținii jucători care a avut ocazia să împartă vestiarul cu ambii jucători, consideră că Mbappe are un mic avantaj în fața norvegianului.

„Nu au deloc același stil. Sunt niște atleți compleți, nu doar fotbaliști, astfel că există unele carecteristici comune: au o viteză incredibilă, o detentă impresionantă, sunt rezistenți și lovesc bine cu ambele picioare. Dar, din punct de vedere al tehnicii, cred că Mbappe are un plus”, a declarat Thomas Meunier pentru L'Equipe.

„Mister, te rog să nu mă mai înjuri!” » Jucătorul care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu
CFR CLUJ
„Mister, te rog să nu mă mai înjuri!” » Jucătorul care a răbufnit la adresa lui Dan Petrescu

„Kylian salvează PSG, el face diferența”

Internaționalul belgian consideră că succesul lui PSG este strâns legat de evoluțiile lui Kylian Mbappe. Conform lui Meunier, francezul reușește să facă diferența pentru echipa sa în timp ce evoluția lui Haaland depinde mult de jocul coechipierilor.

„Vedem anul acesta la PSG: fără Kylian nu ar fi acolo unde sunt acum. Kylian salvează PSG, el face diferența singur. Erling are o echipă în spate care muncește foarte mult pentru el”, a adăugat Meunier.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

„Singurul care-l interesează e Mihăilă!” » Atacantul român a reușit să impresioneze o legendă a fotbalului italian

Secretul succesului lui Mircea Lucescu la Dinamo Kiev: „Asta a contat” » Ce zice de fanii care-l contestă

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close