INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Credit pe sfârșite?! Cel mai influent personaj de la Bayern a intrat „cu buldozerul” în Thomas Tuchel

Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, foto: Imago
Thomas Tuchel, antrenorul lui Bayern, foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 12 octombrie 2023 16:24 / Actualizat joi, 12 octombrie 2023 19:32

Șefii lui Bayern nu mai ascund că-i deranjează atitudinea critică a antrenorului Thomas Tuchel la adresa jucătorilor și a clubului. Mai ales că acesta o afișează public. „Nu-ți faci propria echipă să arate rău”, i-a reproșat președintele de onoare Uli Hoeness.

Spiritul critic care-l caracterizează pe Thomas Tuchel nu e deloc pe placul conducătorilor lui Bayern. Mai ales că tehnicianul în vârstă de 50 de ani n-are nicio problemă să-și exprime public nemulțumirile. A făcut-o când a cerut să i se aducă un „închizător” clasic, pentru că „Joshua Kimmich nu e așa ceva".

„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere
METROSPORT
„Boșii” Diviziei A s-au reunit la nunta fiului Gabrielei Firea » Borcea, Nețoiu, Copos și Negoiță, apariții rare alături de partenere

Apoi a ieșit pentru a acuza, mai mult sau mai puțin voalat, eșecurile înregistrate de club în finalul perioadei de mercato din vară, când pe ultima sută de metri a ratat patru jucători: „Plecăm în acest sezon cu un lot destul de subțire. Unele posturi nu sunt acoperite cum trebuie”.

Uli Hoeness: „Nu-ți faci propria echipă să arate rău”

Președintele executiv Herbert Hainer i-a dat peste nas încă de atunci, sugerându-i „să fie mai creativ, să folosească eficient resursele pe care le are la dispoziție”. Iar mai nou, președintele de onoare Uli Hoeness, l-a atacat și el.

„Unul sau altul dintre noi, inclusiv antrenorul, am făcut unele declarații neînțelepte. Pentru că nu îți faci propria echipă să arate rău spunând că suntem subțiri, suntem într-un fel sau altul. Dacă te uiți ce avem pe bancă în fiecare week-end, doar jucători de națională, atunci nu avem deloc un lot subțire”, a punctat „patriarhul” lui Bayern într-un interviu acordat postului RTL.

Uli Hoeness: „Ne lipsește instinctul de killer”

Altă bilă neagră pentru Tuchel, lui Hoeness nu-i place nici forma actuală a echipei: „Ceea ce încă ne lipsește, din punctul meu de vedere, este acel instinct de killer. Dacă ai în față un adversar precum Freiburg duminică, atunci trebuie să-l omori. Cu șase, șapte, opt goluri. Nu sunt fericit dacă închei o dominație totală cu doar trei goluri”.

3e locul pe care-l ocupă Bayern în clasament, după 7 etape. E la două puncte de liderul Bayer Leverkusen

CITEȘTE ȘI ALTE ȘTIRI DIN FOTBALUL INTERNAȚIONAL:

Adrian Mutu, atacat din toate părțile: „Încă nu înțelege ce e cu el aici"

Barcelona sau Arabia Saudită? Fabrizio Romano a dezvăluit planul lui Messi: ce va face în perioada următoare

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează