INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

De ce rămâne Thomas Tuchel pe banca lui Bayern până la vară: Bild știe care e succesorul

Thomas Tuchel // FOTO: Imago
Thomas Tuchel // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 20:13 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 20:59

Tabloidul german Bild dezvăluie motivele pentru care Bayern și Thomas Tuchel se despart abia la vară și nu în plin sezon.

Bayern a anunțat în cursul zilei de miercuri că la finele sezonului în curs se va despărți de antrenorul Thomas Tuchel.

Decizia a fost luată de comun acord, iar tabloidul german Bild dezvăluie de ce s-a preferat amânarea cu cîteva luni a „divorțului”, deși tehnicianul german are disensiuni cu majoritatea jucătorilor, a ratat deja un obiectiv, Cupa Germaniei, este pe cale să pună cruce și campionatului, iar în Ligă a pierdut prima manșă a „optimii” cu Lazio (0-1).

Antrenorul-revelație din România: „E incredibil! Nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul nostru. A avut două oferte din Liga 1”
GSP Live
Antrenorul-revelație din România: „E incredibil! Nu cred că a mai existat așa ceva în fotbalul nostru. A avut două oferte din Liga 1”

Trei motive pentru care Thomas Tuchel nu pleacă acum

Potrivit publicației amintite, un prim argument ar fi că actuala campioană a Germaniei „a schimbat și anul trecut antrenorul, Tuchel în locul lui Julian Nagelsmann, cam în aceeași perioadă a sezonului, dar mai bine n-a fost”.

Pe de altă parte, „printr-un eventual triumf în Liga Campionilor, Tuchel se poate recomanda unui nou club, iar jucătorii noului antrenor”.

Dar adevăratul motiv ar fi că „soluțiile de vis Jurgen Klopp și Xabi Alonso nu sunt liberi acum. Hansi Flick ar fi disponibil, dar este împovărat de dezastrul de la Cupa Mondială din Qatar, cu echipa națională”.

Bayern este focusată pe aducerea lui Xabi Alonso

Astfel, decât să riște cu un antrenor „de compromis”, clubul încearcă să treacă cu bine prin ultimele trei luni ale sezonului cu Tuchel, până va numi un tehnician de top.

Iar cum Klopp a decis să ia o pauză de un an, după ce se va despărți de Liverpool, Bild susține că șefii clubului sunt focusați pe aducerea lui Xabi Alonso, chiar dacă tehnicianul spaniol este dorit și de „cormorani”, potrivit presei britanice.

Bayern a angajat întotdeauna antrenorul pe care și l-a dorit

„Hitzfeld, Magath, Klinsmann, van Gaal, Heynckes, Guardiola, Ancelotti, Kovac, Flick, Nagelsmann, Tuchel - Bayern a obținut întotdeauna antrenorul dorit în ultimii 25 de ani. Și de data asta?”, se întreabă cel mai bine vândut cotidian din Europa. Răspunsul, la finalul stagiunii în curs.

VIDEO. Bayer Leverkusen - Bayern Munchen » Fanii au aruncat cu sute de mingi de plastic și-au întârziat startul aproape zece minute

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Obsesia Chelsea: a transferat 11 oameni de la o rivală din Premier League în ultimele 17 luni!

Medicii nu-l lasă pe Dorinel Munteanu să iasă din casă! Diagnostic complicat pentru antrenorul Oțelului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează