FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL GALAȚI

Medicii nu-l lasă pe Dorinel Munteanu să iasă din casă! Diagnostic complicat pentru antrenorul Oțelului

Dorinel Munteanu este și bolnav si suspendat
Dorinel Munteanu este și bolnav si suspendat

Articol de - Publicat miercuri, 21 februarie 2024 18:50 / Actualizat miercuri, 21 februarie 2024 20:11

Lucrurile nu arată deloc bine pentru Dorinel Munteanu (55 de ani), antrenorul Oțelului Galați, care a fost eliminat în ultimul meci, cu Dinamo, pentru injurii la adresa arbitrilor.

După jocul de duminică i s-a făcut rău, n-a mai putut susține conferința de presă și a fost dus imediat la spital, unde i-au fost puse perfuzii. Acum, tehnicianul Oțelului se află acasă, la Galați, sub tratament. Și are interzis de la medici să iasă afară. Iar de echipă se ocupă stafful său, așa cum s-a anunțat într-un comunicat oficial din partea clubului.

Ce nu s-a văzut la TV la Dinamo - Oțelul 3-1: surprins în ofsaid la „oficială” de fotoreporterul GSP
Dinamo - Oțelul 3-1
Ce nu s-a văzut la TV la Dinamo - Oțelul 3-1: surprins în ofsaid la „oficială” de fotoreporterul GSP

Dorinel Munteanu are mai multe probleme

Pentru că diagnosticul cuprinde mai multe probleme: traheobronșită cu viroză respiratorie și nevralgie Arnold.

Ultima este cunoscută și sub denumirea de nevralgie occipitală și reprezintă o afecțiune a nervilor occipitali, o inflamație sau o iritație a acestora. Nervii occipitali parcurg întregul scalp pornind din partea superioară a coloanei vertebrale, de la baza scalpului. Astfel, nevralgia Arnold cauzează dureri în partea din spate a capului, în zona cefei sau la baza craniului, fiind de multe ori confundată cu o migrenă.

Chiar dacă nu poate sta pe bancă la meciul de sâmbătă cu Farul, în deplasare, antrenorul și-ar dori să poată merge cu echipa, să stea în tribună. Dar nu este încă sigur că va primi acceptul medicilor, totul depinzând de evoluția stării sale de sănătate.

Dorinel Munteanu riscă o suspendare mare

Ultimele două deplasări din campionat au fost de coșmar pentru Oțelul, dar și pentru fostul internațional de pe banca tehnică. Echipa a pierdut și cu Rapid (1-2), dar și cu Dinamo (1-3), ajungând pe 11, la 4 puncte de locul 6, ultimul de play-off, ocupat deocamdată de Petrolul.

Dar în Giulești, Dorinel Munteanu s-a certat cu o parte dintre fanii gazdelor, numindu-i pe respectivii "unii mai bronzați" la interviul de după joc, Apoi, în minutul 75 al partidei cu Dinamo a fost eliminat, direct cu "roșu", după ce inițial primise un "galben".

Rapid- Oțelul, contre în memorii la comisii

Așa că riscă 3 etape de suspendare. Însă e foarte posibil ca numărul acestora să crească drastic, fiindcă Rapid a făcut memoriu la FRF și a cerut pedeapsa maximă de 6 etape, în urma derapajului verbal al tehnicianului la adresa suporterilor vișinii.

Cazul va fi judecat săptămâna viitoare, pe 28 februarie.

Rapid a făcut acest demers fiindcă și Oțelul a făcut unul împotriva fanilor care au aruncat cu petarde în Giulești, iar gruparea de lângă Podul Grant a primit o amendă-record, 60.000 de lei.

Este ultimul prag, iar dacă fanii bucureștenilor mai folosesc materiale pirotehnice, acasă sau în deplasare, vor fi sancționați cu un meci cu porțile închise, respectiv fără galerie.

VIDEO Dinamo - Oțelul 3-1. Dinamoviștii au sărbătorit golurile cu o nouă melodie: S.A.R.S - Perspektiva

Citește și alte știri din Superliga:

Mesaj îngrijorător dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confruntă cu serioase probleme de sănătate”
Oțelul Galați
Mesaj îngrijorător dinspre Oțelul Galați: „Dorinel Munteanu se confruntă cu serioase probleme de sănătate”
Probleme pe toate planurile pentru Dorinel Munteanu » Internat imediat după meciul cu Dinamo, a intrat și în atenția FRF: „Să se potolească!”
Oțelul
Probleme pe toate planurile pentru Dorinel Munteanu » Internat imediat după meciul cu Dinamo, a intrat și în atenția FRF: „Să se potolească!”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
lagardere_72
lagardere_72  •  22 Februarie 2024, 09:41

La tras curentul de la raidurile jucătorilor dinamovisti

bozo76
bozo76  •  22 Februarie 2024, 06:18

Hei. Suna bine injurii la adresa arbitrilor. Sunt gelos. Puteati sa redati cateva mai importante si unele otiginale. In al doilea rand unde e paulina sa faca o frectie?

Unomfoartesimplu
Unomfoartesimplu  •  22 Februarie 2024, 04:50

Migrene, "elea, elea"... E de la cap si e corect sa stea in casa, dar sa "aiva" si ***! Sa dac a nu e cuminte, il puneti pe sedative si se face leguma instntaneu; nu mai jigneste rapidisti, arbitri, etc...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează